перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з дисципліни «Облiк i звiтнiсть в оподаткуваннi»

ID роботи: 6294
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

Теоретична частина

20. Податкові пільги, податкові знижки по операціям з фізичними особами в категоріях обліку.

Практична частина

Варіант 20

Задача 20.1

Скласти кореспонденцію рахунків по операціях, сформувати податкові доходи та витрати, визначити фінансовий результат до оподаткування та витрати з податку на прибуток; оподаткований прибуток та зобов’язання з податку на прибуток.

1. В результаті пожежі втрачено готову продукцію 3000грн

2. Нараховано в енергозбут за електроенергію, використану на адміністративні потреби, в т.ч. ПДВ 480 грн

3. Нараховано заробітну плату за виробництво продукції 4000 грн

4. Нараховано відсотки по векселях виданих 1400грн.

5. Реалізовано МШП :

собівартість 1160 грн.

вартість реалізації 1300грн.

*ЄСВ - 38,7%

Задача 20.2

Яка сума податкового зобов’язання з ПДВ, якщо за звітний період реалізовано товари на умовах наступної оплати 30 000 грн., в т.ч. ПДВ, списано товари у зв’язку з завершенням терміну реалізації 6 000 грн., отримано кошти за транспортування товарів в попередньому місяці 12 000 грн. в т.ч. ПДВ.

Задача 20.3

Розрахувати суму утримань із заробітної плати бухгалтера, суму до видачі, суму нарахувань на заробітну плату, та скласти кореспонденцію рахунків на усі ці суми. Якщо сукупний дохід працівника за звітний місяць складає 4450 грн., в т.ч. матеріальна допомога, яка має систематичний характер у розмірі 750 грн.

Відповідно до підпункту 2.3.3 Iнструкції зі статистики заробітної плати матеріальна допомога, що має систематичний характер, надана всім або більшості працівників, у розмірах, передбачених нормативно-правовими актами, або визначена у колективному договорі підприємства, що надається працівникам як за умови подання заяви, так і без неї (на оздоровлення, у зв’язку з екологічним станом), відноситься до заробітної плати, як інші заохочувальні та компенсаційні виплати, а отже, є базою для нарахування та утримання єдиного внеску.

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: