перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з дисципліни «Стандарти облiку i аудиту» варіант 95

ID роботи: 6288
Тип роботи:
Об'єм: 23 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

1. Податки на прибуток

2. Аудиторський ризик

3. Задача

Компанія «X-фактор» має великий відділ комп’ютерної обробки даних. Нещодавно вона розробила комп’ютерну систему продажу і реєстрації про­дажу, поєднану з системою контролю запасів. Причинами цього була неспроможність старої системи зберігати і обробляти дані з продажу при збільшенні кількості клієнтів компанії, а також те, що стара система не забезпечувала складання фінансової звітності. Аудиторська фірма обговорила проце­дуру розробки нової системи з клієнтом. Розробка нової системи включає наступні етапи:

1) техніко-економічне обґрунтування системи;

2) специфікація системи – детальний опис параметрів;

3) розрахунок часу розробки, собівартості і прибутків;

4) тестування системи і програми з метою перевірки її надійності і правильності функціонування;

5) підготовка персоналу до роботи з системою – використання тестових файлів з попередньою документацією;

6) конверсія файлів – переведення файлів зі старої системи у нову, ство­рення нових файлів;

7) затвердження нової системи – перевірка старшим менеджером на­дійності роботи системи і правильності документації.

Аудитор вирішив провести аудит пунктів 4,6 і 7, оскільки, на його погляд, вони є найважливішими. При цьому аудитор має можливість використовувати мето­ди аудиторської перевірки з використанням ПЕОМ.

Описати для кожного з обраних пунктів необхідні контрольні процедури та аудиторські тести, які аудитор має намір провести з метою перевірки правильності проведення процедур. Описати основні методи аудиторської перевірки з використанням ПЕОМ, а також комп’ютерні аудиторські тести, які слід застосувати для перевірки файлу реєстру продажу компанії у кінці року.

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: