перейти на сайт>>

Контрольна робота з дисципліни «Стратегiчне управлiння підприємством»

ID роботи: 9527
Тип роботи:
Об'єм: 28 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

1. Стадії організаційного розвитку

Стадії розвитку за Гейнером

2. Бенчмаркінг: види та цілі проведення

2.1. Види бенчмаркінгу

2.2. Переваги використання бенчмаркінгу.

Задача

Проведіть оцінку терміновості заходів та проведення стратегічних змін, що необхідно вжити підприємству відносно окремих стратегічних зон господарювання. Для цього проаналізуйте дані про наявність, силу та вплив слабких сигналів на СЗГ фірми.

Для СЗГ1 (40% доходів фірми) відчувається небезпека для майбутньої діяльності, джерело якої ще не можливо чітко визначити. Прогнозується вплив на доходи в СЗГ від 2 до 5%. Прогнозний час впливу небезпеки 2-4 роки.

Для СЗГ2 (15% доходів фірми) поки що не можливо визначити позитивно чи негативно вплине слабкий сигнал на діяльність фірми. Вірогідний вплив на доходи складає від +5% до –5%. Можливий час початку впливу слабкого сигналу 8-10 років.

Для СЗГ3 (45% доходів фірми) експерти оцінюють слабкий сигнал як можливість покращення стану фірми через 1-3 роки. Вірогідний вплив на доходи 3-5%.

 Проведена оцінка часу готовності фірми до впливу слабких сигналів складає для СЗГ1 – 5-6 років, для СЗГ2 – 4-5 років, для СЗГ3 – 0,5 року.

Методичні вказівки. Побудуйте графік розкиду за координатами: доходи-час та визначте терміновість стратегічних змін по кожній стратегічній зоні господарювання підприємства.

Список літератури



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Працюємо з 2003 року. Тел.: 050-102-29-21, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: