перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з курсу: «Система фiнансового монiторингу» Варіант №9

ID роботи: 7295
Тип роботи:
Об'єм: 16 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

1. Фінансова розвідка та її роль в системі протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму. Органи фінансової розвідки в Україні.

2. Порядок та особливості повідомлення Спеціально уповноваженого органу різними суб’єктами фінансового моніторингу про операцію, що підлягає фінансовому моніторингу, та санкції за його порушення.

3. ТОВ «Інго», що здійснює торгівлю канцелярськими товарами, має розрахунковий рахунок в банку А. За аналізований період по його рахунку здійснено такі фінансові операції:

- 11.07 – на рахунок зараховано готівку в якості благодійного внеску в сумі 10 000 грн.;

- 13.07 – на рахунок зараховано готівку за надані поліграфічні послуги в сумі 3 000 грн.;

- 14.07 – здійснено переказ коштів в сумі 13 000 грн. на рахунок ТОВ «Інго» в банку Б.

На основі чинного законодавства та нормативних актів визначте, чи є серед перерахованих фінансових операцій такі, що підлягають фінансовому моніторингу, та якими мають бути подальші дії банку у випадку, якщо фінансова операція підлягає фінансовому моніторингу.

4. До банку звернулася фізична особа-підприємець з проханням про здійснення розрахунково-касового обслуговування. При ідентифікації клієнта йому запропоновано заповнити анкету фізичної особи-підприємця. При заповненні анкети клієнт відмовився повідомляти дані про свій фінансовий стан (включаючи рухоме і нерухоме майно), джерела надходження коштів на рахунок, а також про контрагентів. Керуючись чинними законодавчими і нормативними актами, визначте, якими можуть бути подальші дії банку в даній ситуації.

Список літератури



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46 natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: