перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА з курсу: „Основи менеджменту” Варіант №7

ID роботи: 6039
Тип роботи:
Об'єм: 16 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

1. Охарактеризувати та накреслити виробничу структуру та організаційну структуру управління підприємством та підрозділом, в якому Ви працюєте. Описати їх недоліки та переваги. Надати пропозиції щодо удосконалення.

2. Дати повну характеристику елементам зовнішнього та внутрішнього середовища Вашого підприємства або організації. Виявити та описати, яки елементи оказують найбільший вплив на Вашу організацію із середини та із зовні.

3. Описати, як мотивуються співробітники Вашої організації (види мотивації, системи оплати праці, їх недоліки та переваги). Навести приклад розрахунку Вашої заробітної плати за останній місяц. Надати пропозиції щодо підвищення мотивації працівників.

4. Назвати і описати якості сучасного керівника-лідера та порівняти їх з якостями безпосереднього Вашого керівника. Надати оцінку порівняння.

Задача

Менеджер, що здає житло в користування, вважає, що попит на квартири залежить від кількості рекламних об’яв в газетах. Визначити залежність між показниками за допомогою методу найменших квадратів, знайти коефіцієнт кореляції.

Література



Висновок:

Можливе доопрацювання цієї роботи з урахуванням вимог викладача.

Також виконуємо контрольні та курсові роботи з будь-яких дисциплін для ХНУ (із супроводженням до захисту)

Тел.: 050-102-29-21, 096-943-16-46


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: