


Змiст:
1. Дайте класифікацію підходів до розуміння лідерства. Визначте, який стиль лідерства буде ефективнішим для управління працівниками, що відносяться до типу Y за класифікацією МакГрегора.
2. Опишіть сутність системного підходу до управління інноваційними процесами в організації
Задача 1
Працівник А в цілому знає свою справу добре і виконує її досить якісно. Але при цьому постійно допускає дрібні помилки, яких цілком можна було б уникнути. Керівник Б щоразу викликає його для пояснень и А отримує "накачку", яка на певний час робить його уважнішим. Потім ситуація повторюється.
Визначте стратегію виходу із конфліктного становища, запропоновувавши певні дії для А і Б.
Задача 2
Підприємець, що працює у ресторанному бізнесі, збирається відкрити невелике кафе біля університету. На його думку, асортимент страв може бути невеликим, але калорійним. Для складання бізнес-плану йому необхідно зробити багато продуктовий аналіз критичної точки і обґрунтувати потребу у виробничому обладнанні. Постійні витрати складатимуть 5100 грн. на місяць. Прогноз продажу, ціни та змінні витрати на страви наведено у таблиці. Визначити критичну точку у вартісному виразі та щоденний обсяг продажу для її досягнення.
Таблиця 1 – Вхідні дані
Вид страв | Ціна, грн | Витрати, грн | Прогноз продажу |
Сендвіч | 3,95 | 1,25 | 7000 |
Вітамінний напій | 1,80 | 0,30 | 7000 |
Чіпси | 2,59 | 1,18 | 1000 |
Смажена картопля | 31,55 | 1,47 | 5000 |
Кава | 4,75 | 2,25 | 5000 |
Сніданок | 6,95 | 2,20 | 2000 |
Сік | 1,75 | 0,55 | 2500 |
Молочний коктейль | 1,75 | 0,80 | 2000 |
Салат | 2,85 | 1,00 | 3000 |
Список використаних джерел
Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46, natvik78@yandex.ru
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com