перейти на сайт>>

Контрольна робота з мікроекономіки

ID роботи: 4403
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

115. Зміни ринкової рівноваги та ціни

Проблемні питання

8. Які напрямки економічної думки і чому будуть переважати на початку XXI сторіччя? Чи є серед відомих вам економічних теорій такі, які шкодять суспільству на мікро- так і на макрорівнях? Чому їх слід заборонити? Який напрямок економічної думки краще всіх підходить для України? Яким може бути прогноз його розвитку, аргументуйте?

108. Приведіть рішення виробничого бюджету підприємства (функції валових витрат), його властивості та роль. Що впливає на нахил із окости?

208. В чому відмінності моделі цінової дуополії Еджуорта?

 

Задача 7

Задача 140

58. Аналіз мікроекономічної ситуації

В Німеччині на ринку газу гостро конкурують дві фірми - „Рургаз” та „Вінтресхалл”, які діють на олігополістичному ринку. Голова правління „Вінтерсхаллу” в одному з видань заявив: „Рургаз” оголосив нам цінову війну. Воювати ми будемо по коліна в крові, але це буде кров „Рургазу”. Як ви думаєте, що розуміють під поняттям „кров” у цій війні? Чим небезпечна цінова війна для конкуруючих фірм? Чи означає вона фізичне усунення конкурента?

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: