перейти на сайт>>

Контрольна робота з права

ID роботи: 3409
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Поняття відповідальності в господарському праві.

2. Тестове завдання

3.   Задача

Державне авіабудівне підприємство, не маючи можливості (через відсутність необхідних коштів) протягом останнього півріччя розплатитися зі своїми кредиторами, а також у зв'язку з відмовою Міністерства, до відання якого входило це підприємство, надати останньому фінансову допомогу, звернулося до господарського суду із заявою про порушення відносно підприємства справи про банкрутство. До заяви були додані: копії установчих документів підприємства, балансовий звіт за останній фінансово-господарський рік, перелік кредиторів підприємства.

Питання.

1.Який сенс підприємству-боржнику виступати ініціатором порушення відносно себе справи про банкрутство?

2. Які фактичні підстави для порушення справи про банкрутство ?

3. Які документи в цьому разі мають бути подані разом із заявою?

4. Які судові процедури можуть бути застосовані до підприємства-боржника?

5.     Які   особливості   провадження   у   справі   про   визнання   банкрутом   державного підприємства?

4. Дати правову характеристику договору підряду  на капітальне будівництво й скласти відповідний договір між НП «Витязь» і Концерном «Стройсервис». Необхідні дані доповнити самостійно.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: