перейти на сайт>>

Контрольна робота з права

ID роботи: 3868
Тип роботи:
Об'єм: 22 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Зміст

15. Система державних органів, органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів України

40. Відповідальність  за збитки, вчинені джерелом підвищеної небезпеки

65. Правове регулювання внутрішнього трудового розпорядку.

90. Права та обов’язки власників землі та землекористувачів.

Задачі

3. Громадянин Бакланов Ф.П., перебуваючи у нетверезому стані, висловлювався нецензурними словами в громадському місці (на автобусній зупинці) у присутності шести громадян і був при цьому затриманий дільничним міліціонером.

Як слід кваліфікувати вищевказане діяння Бакланова Ф.П. згідно з Кодексом  України про адміністративні правопорушення і яку відповідальність він повинен нести за це діяння?

Що таке дрібне хуліганство та які види адміністративних стягнень передбачені діючим законодавством за цей проступок?

28. Громадянка Нестеренко Л.Г. перебувала більше року в зареєстрованому шлюбі з громадянином Нестеренко В.С. У них народилась дочка.

У липні 1995 р. чоловік залишив сімю, вступивши у фактичний шлюб з громадянкою Сімашко Л.О. не надає громадянці Нестеренко Л.Г. ніякої матеріальної допомоги на утримання дочки.

Нестеренко Л.Г. звернулась з позовом до суду про стягнення аліментів на утримання дитини.

За вищевказаного умовного написати від імені Нестеренко Л.Г. позовну заяву до суду.

68. Арбітражний суд повернув позов без розгляду справи у зв’язку з тим, що позивач не додав до позову платіжне доручення про оплату арбітражного збору.

Який розмір арбітражного збору передбачено законом?

86. Малінина І.О. (17 років) закінчила середню загальноосвітню школу в селі, маючи в атестаті одні трійки. Голова правління місцевого КСП обіцяв батькам працевлаштувати її на посаду секретаря правління за умови, якщо вони заплатять йому 1000 доларів. Батьки погодилися з ним.

Який злочин тут скоєний і ким. Чи підлягають кримінальній відповідальності батьки Малініної І.О.?

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: