перейти на сайт>>

Контрольна робота з права

ID роботи: 4133
Тип роботи:
Об'єм: 21 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

 

Зміст1.Розкрийте концепції розвитку трудового права. Дайте їм правову оцінку

1.Розкрийте концепції розвитку трудового права. Дайте їм правову оцінку

2.Розкрийте правові засади професійного відбору до органів внутрішніх справ України та його процедуру

Практичне завдання № 1.

Адміністрація заводу передала виконання обов'язків по обліку цінностей по матеріальному складу бухгалтеру розрахункової групи Процевському.

Пропрацювавши декілька днів, Процевський прийшов до висновку, що протягом 8-го динного робочого дня виконати обсяг покладених на нього обов'язків неможливо, про що він доповів-адміністрації заводу з проханням або звільнити його від частини обов'язків, або дати на допомогу іще одного облікового працівника.

Адміністрація заводу прохання Процевського відхилила, посилаючись на те, що робочий день його ненормований і він зобов'язаний працювати також у неурочний час, а потім наказом зобов'язала Процевського працювати до 19 годин, хоч робочий день для службовців заводоуправління закінчувався о 17 годині.

Запитання:

Чи правильні дії адміністрації? Як повинна бути вирішена дана справа? Якими нормативно-правовими актами регулюється дана ситуація?

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: