перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3954
Тип роботи:
Об'єм: 13 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

24. Державне соціальне страхування

54. Правопорушення й юридична відповідальність

Задача 41

Г-к працював завідувачем склад готової продукції на фабриці галантерейних виробів. При перевірці в нього була встановлена недостача цінностей. Г-к відмовився добровільно погасити недостачу, посилаючись на те, що з ним не був заключений договір про повну матеріальну відповідальність. До нього був пред'явлений позов.

В яких випадках та при яких умовах наступає повна матеріальна відповідальність? Як належить   поступити адміністрації, якщо працівник відмовляється добровільно відшкодувати шкоду? Який метод матеріальної відповідальності має бути примінений в даному випадку?

Задача 84

Яшин та Бєлков напали на міліціонера, що повертався з чергування та вбили його, забрали пістолет і втекли. Злочинці були впіймані і на допиті показали: задум вбити міліціонера виник в них давно, так як вони займались вбивствами та грабежами. Зброї в них не було.

 

Якими статтями кримінального Кодексу України передбачені дії Я. та Б.? Які міри покарання до них можуть бути прийняті?

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: