перейти на сайт>>

Контрольна робота з трудового права

ID роботи: 3916
Тип роботи:
Об'єм: 11 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

1. Строки і форми трудового договору

2. Загальні питання припинення трудового договору

Задача

Павлова була прийнята на посаду бухгалтера терміном на три роки замість Котляр, яка перебувала у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. По закінченні двох років Котляр вирішила повернутись на роботу і вимагала надати їй місце бухгалтера.

Начальник відділу кадрів вважав, що Котляр не вправі претендувати на надання їй попередньої роботи, оскільки термін її відпустки ще не закінчився і до того ж посада зайнята, термін роботи якої було визначено на ті ж три роки, які просила надати їй для відпустки Котляр. Була спроба звільнити Павлову за п.б ст.40 КЗпП, але з'ясувалося, що остання знаходилася в стані вагітності. Тому Котляр запропонували тимчасово роботу касира на один рік.

Не погодившись з такою пропозицією, Котляр звернулася до прокурора району. Виступіть в ролі прокурора.

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: