перейти на сайт>>

Контрольна робота з трудового права

ID роботи: 3922
Тип роботи:
Об'єм: 13 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

1. Оформлення – звільнення і проведення розрахунків.

2. Визначення розміру збитків та порядок покриття завданої шкоди.

Задача.

Більше 60-ти студентів одного з факультетів університету після повернення з літніх канікул не отримали стипендії за літо. Звернувшись з колективною заявою в деканат факультету, вони з'ясували, що у них рахується заборгованість по курсових роботах, а, отже, згідно правил виплата стипендії затримується до ліквідації заборгованості. В результаті проведеної перевірки було встановлено, що ряд викладачів після захисту курсових робіт зробили записи у залікові книжки і не внесли відповідні дані до іспитових відомостей.

У зв'язку з виплатою вказаним студентам стипендій на загальну суму 56 млн.крб, ректор університету своїм розпорядженням зобов'язав бухгалтерію утримати з винних у невиплаті стипендії викладачів всю суму завданих університету збитків.

Один з викладачів, якому за розпорядженням випадало сплатити 34 млн.крб., звернувся з заявою в КТС, де просив зменшити суму, оскільки середній його заробіток становить всього 17 млн.крб. Вирішіть справу.

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: