перейти на сайт>>

Контрольна робота з трудового права

ID роботи: 3926
Тип роботи:
Об'єм: 9 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

1. Поняття і види суб’єктів трудового права.

2. Норми праці та їх види.

Задача

Оператор ЕОМ Ленцик представила адміністрації медичний висновок і заяву про надання їй легшої роботи у зв'язку з вагітністю, оскільки електромагнітне поле ЕОМ негативно впливає на її здоров'я.

Дирекція підприємства не заперечувала проти переведення Ленцик на іншу роботу, але вважала, що робота оператора ЕОМ не відноситься до шкідливих робіт, і тому вона не зобов'язана задовільняти вимогу працівниці. їй було рекомендовано написати заяву про відпустку за власний рахунок на один місяць, а після того, як працівниця Сивуляк піде у декретну відпустку, вона може зайняти її місце, але заробітна плата при цьому там буде нижчою.

Не погодившись з пропозицією адміністрації Ленцик залишилась працювати на своїй посаді. Через місяць у зв'язку з погіршенням стану здоров'я її поклали у лікарню, де перебувала більше двох місяців.

Повершувшись на роботу Ленцик дізналася, що вона переведена на посаду, яку займала Сивуляк і при цьому їй збережено ставку за попередньою посадою, але без надбавки за високі показники в праці.

Проаналізуйте наведену ситуацію і зробіть мотивований правовий висновок.

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: