перейти на сайт>>

Контрольна робота «ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ» Варіант 3 (ХНУ ФДН)

ID роботи: 8110
Тип роботи:
Об'єм: 35 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

1. Охарактеризуйте принципи організації бухгалтерського обліку

2. Розробити проект Положення про облікову політику з необхідними додатками для новоствореного будівельного приватного підприємства (Додаток А). Статутний капітал підприємства складає 1800000 грн. Середня чисельність персоналу – 230 чол. Тривалість операційного циклу – 12 місяців.

3. Завдання

Необхідно, на підставі наведених даних, вказати кореспонденцію рахунків та визначити вартість, за якою оприбутковується основний засіб.

ПАТ «Форум» придбало обладнання (піч з парозволожуючим таймером), яке потребує монтажу, вартістю 10000 грн. (без ПДВ). Для встановлення печі було витрачено матеріалів на суму 220 грн. Нараховано заробітну плату робітникам, які виконували монтаж, на суму 350 грн. та проведено відрахування на соціальні заходи згідно з чинним законодавством. Піч оприбутковано після монтажу як основний засіб.

4 Завдання

Необхідно простежити облік виробничих запасів, оцінка яких здійснюється за методом ФІФО при постійній та періодичній системі списання запасів.

5. Завдання

Визначить, скільки обліковців необхідно прийняти для роботи у бухгалтерії новоствореної кондитерської фабрики «Барвінок».

Дані для виконання:

Передбачається, що у бухгалтерії кондитерської фабрики за місяць буде оброблятись 575 документів з обліку матеріалів. З них: з кількістю рядків від 6 до 10 та колонок від 4 до 5 – 550 документів, з кількістю рядків від 11 до 20 та колонок від 6 і більше – 25 документів.

У новоствореного підприємства на даний момент не має можливості вести бухгалтерський облік з використанням комп’ютерної техніки.

Відомо, що на кондитерській фабриці буде працювати близько 325 чол., з яких 110 – з відрядною, а інші - з погодинною системами оплати праці.

Характер виробництва на фабриці «Барвінок» – серійний, середня кількість робочих днів за місяць становить 19. Також відомо, що на інших облікових ділянках необхідно задіяти ще 2 обліковця.

Список літератури



Висновок:

Увага! Дана робота виконана для ХНУ (ФДН). Щоб уникнути дублювання, тобто виникнення ситуації, коли одна і та ж робота може бути відправлена кілька разів одному викладачу, перед покупкою даної контрольної обов'язково проконсультуйтеся з адміністратором сайту!

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46, natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: