перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” (варіант 16)

ID роботи: 4474
Тип роботи:
Об'єм: 14 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. Охарактеризуйте сутність ситуаційного підходу до лідерства при управлінні організацією. Який стиль лідерства більшою мірою характерний в умовах України? Чи дає змогу такий стиль повною мірою використовувати трудовий потенціал організації? Відповідь обґрунтуйте.

2. Опишіть стратегічні альтернативи розвитку підприємства, що має сильні конкурентні позиції і працює в умовах економічного спаду. Наведіть приклади із практики вітчизняного підприємництва, що підтверджують вибір вказаних альтернатив.

Задача

Для забезпечення успішного ведення бізнесу важливо створення згуртованої команди працівників, яка б була зацікавлена у досягненні високих результатів. Завдання менеджера - переконати співробітників, що їх робота дуже важлива, цікава і корисна, їх внесок у результати роботи фірми значний. Для створення сприятливого морального клімату у колективі, мотивації високоефективної праці, розвитку кожного працівника як особистості, зазвичай, використовуються різні важелі.

Виходячи із специфіки сучасного етапу розвитку економіки України, запропонуйте свою систему стимулювання високоефективної праці співробітників фірми, враховуючі особливості виконуваних ними функцій. Зверніть при цьому увагу на методи стимулювання працівників фінансового відділу.

 

Перелік джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: