перейти на сайт>>

Контрольна робота По дисципліні „Менеджмент” Варіант №88 (ХНУ ФДН)

ID роботи: 6283
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

Завдання 1

Наведіть перелік соціально-психологічних методів управління, які можуть використовуватись керівником підприємства для управління трудовим колективом. Коротко опишіть їх сутність та недоліки, покажіть ситуації, в яких вони можуть бути ефективними і неефективними.

Завдання 2

Охарактеризуйте особливості управлінської праці та наведіть класифікацію управлінських ролей за Мінцбергом.

Задача 1

У міське управління транспорту надходить багато скарг на погану роботу пасажирського транспорту. Вам потрібно вирішити завдання поліпшення роботи міського пасажирського транспорту з метою якісного задоволення потреб населення в транспортних послугах, з одного боку, і забезпечення прибутковості роботи транспортних організацій – з іншого. Для визначення можливих напрямків вирішення цієї проблеми використайте метод морфологічного аналізу.

Задача 2

Кількість поїздок в метро та автобусах міста збільшується на протязі літніх місяців в залежності від кількості туристів. У таблиці зібрані дані за 10 років.

Необхідно знайти рівняння регресії. Скільки поїздок буде, якщо кількість туристів складе 10 млн.чол.? Чому дорівнює коефіцієнт кореляції? Чи слід при наявній тенденції приймати рішення про збільшення парку одиниць транспорту у літні місяці?

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: