перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 49

ID роботи: 4453
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. Наведіть причини і вкажіть способи розв'язання конфліктних ситуацій у команді, що займається реалізацією проекту. Яку стратегію вирішення конфлікту Ви б запропонували, якби один із членів команди не виконав свого завдання і це вплинуло на результати роботи всієї команди?

2. Розкрийте вплив активної інноваційно-інвестиційної діяльності на зміцнення конкурентних позицій фірми.

Задача

Побудувати дерево цілей для виведення продукції підприємства на новий ринок.

1. Керівництво акціонерної компанії "Вогник" вирішило розробити і запропонувати міськкомунгоспу для сумісної реалізації проект переоснащення частини житлових будинків автономними системами теплопостачання.

Цілі проекту:

1) Замінити у житлових будинках із фізично і морально зношеними тепло комунікаціями централізовану систему теплопостачання на сучаснішу і економічнішу автономну, яка передбачає встановлення котлів із високим ККД безпосередньо у будинках.

2) Забезпечити прибутковість проекту.

Акціонерна компанія передбачає задіяти у реалізації проекту такі підрозділи: проектно-конструкторський відділ, відділ маркетингу, планово-економічний відділ, фінансово-бухгалтерську службу, відділ зв’язків з громадськістю, відділ постачання, виробничі підрозділи, будівельно-ремонтну службу. Для загального управління проектом призначено його керівника.

Завдання:

1) Визначити основні комплекси робіт, які необхідно виконати для реалізації проекту.

2) Визначити керівників, які будуть нести відповідальність за виконання цих комплексів робіт.

3) Розподілити відповідальність між керівниками при виконанні тих чи інших комплексів робіт та закріпити за ними виконання окремих функцій.

Примітка: Розподіл відповідальності та обов’язків здійснити за допомогою матриці, у стрічках якої вказати комплекси робіт, а у стовпцях – керівників структурних підрозділів. Відповідальність і функції позначити на перетині стрічок і стовпців за допомогою таких індексів:

1 – відповідальність;

2 – загальне керівництво;

3 – повинен дати консультацію;

4 – може дати консультацію:

5 – необхідно поставити до відома;

6 – остаточне затвердження (схвалення).

 

Список джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: