перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА Предмет: Менеджмент Варіант 56

ID роботи: 6043
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

1. Зробіть аналіз зовнішніх загроз та можливостей для Хмельницького хлібокомбінату, використовуючи для визначення сили впливу матриці загроз та можливостей

2. На конкретних прикладах розкрийте сутність та недоліки влади експерта

Задача 1

Відповідальний за збут А і відповідальний за рекламу Б не можуть прийти до одної думки з питання, що вимагає спільних зусиль. У збудженому стані вони приходять до свого керівника і описують йому ситуацію, щоб він сам вирішив проблему. Починається довжелезна дискусія з переконливими аргументами з обох сторін. Скоро учасники бесіди чи керівник усвідомлюють, що кінцевою її метою є не розробка оптимального рішення, а відстоювання власної точки зору. До дискусії часто від'єднуються співробітники відділів, що суперничають між собою. В результаті з’являється «переможений», який бажає помститися за програш. Конфлікт набирає руйнівної сили.

Ваша тактика з позиції А та Б?

Задача 2

 

Компанія збирається виготовляти новий товар, для чого потрібно будувати новий завод. Було розглянуто три варіанти:

1. Побудувати завод вартістю 500000 грн. При цьому варіанті можливі ситуації: великий попит з імовірністю 0,7 та низький попит з імовірністю 0,4. Якщо попит великий, очікується річний доход в розмірі 250000 грн. на протязі наступних 4 років; якщо попит низький, щорічні збитки складуть 50000 грн.

2. Побудувати малий завод вартістю 450000 грн. При великому попиті (імовірність 0,7) щорічний дохід складатиме 250000 грн., при низькому попиті (імовірність 0,2) - 25000 грн.

3. Одразу завод не будувати, а відкласти рішення на рік для збору додаткової інформації, яка може бути позитивною або негативною з ймовірностями 0,8 та 0,2 відповідно. Через рік, якщо інформація буде позитивною, можна будувати великий або малий завод за вказаними вище цінами. Керівництво компанії може вирішити взагалі не будувати завод, якщо інформація буде негативна. Незалежно від типу заводу імовірності великого та низького попиту міняються на 0,8 та 0,2 визначити найбільш ефективну послідовність дій керівництва, виходячи з очікуваних доходів кожного варіанту.

Література 



Висновок:

Можливе доопрацювання цієї роботи з урахуванням вимог викладача.

Також виконуємо контрольні та курсові роботи з будь-яких дисциплін для ХНУ (із супроводженням до захисту)

Тел.: 050-102-29-21, 096-943-16-46


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: