перейти на сайт>>

Концептуальний ресторан: різновид закладу ресторанного господарства

ID роботи: 6732
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ І. КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ РЕСТОРАН ЯК СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ЗАКЛАД ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

1.1. Поняття  та ознаки  концептуального ресторану

1.2. Концепція, легенда та особливості їх втілення як основа концептуального ресторану

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ ІІ. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ КОНЦЕПТУАЛЬНИХ РЕСТОРАНІВ:  ВІТЧИЗНЯНИЙ ТА ЗАРУБІЖНИЙ ДОСВІД

2.1. Концептуальні ресторани: досвід зарубіжних країн

2.2. Особливості функціонування та розвитку концептуальних ресторанів в Україні

Висновки до розділу 2

ВИСНОВКИ

ЛІТЕРАТУРА




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: