перейти на сайт>>

Корпоративна соціальна відповідальність, варіант 2

ID роботи: 7207
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

5. Розуміння соціальної відповідальності організації

Практичне завдання

 Головним результатом виконання цього питання є створення програми розвитку КСВ на реально діючому вітчизняному підприємстві, яке є об’єктом магістерського обстеження.

1. Визначити коло питань, притаманних КСВ аналізованого підприємства.

2. Здійснити систематизацію принципів соціальної відповідальності організації у відповідності до Міжнародного стандарту ISO 26 000 «Керівництво з соціальної відповідальності» незалежно від роду її діяльності, розміру чи місця знаходження.

3. Розробити програму дій відповідно до SA 8000 – стандарту сертифікації щодо впровадження соціальної відповідальності з питань: дитячої праці, примусової праці, гігієни праці та безпеки, свободи асоціацій, дискримінація, дисциплінарної практики, тривалості робочого часу, оплати праці та системи управління.

4. Відповісти на питання для виявлення зацікавлених сторін зовнішнього середовища: по відношенню до кого існують законні зобов’язання організації, на кого організація може здійснювати позитивний чи негативний вплив, хто може бути залучений у вирішення слушних питань, хто може організації допомогти розглянути особливі її впливи, у кого можуть скластись несприятливі умови через причину незалученості.

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: