перейти на сайт>>

Кримінальний процес (варіант №1)

ID роботи: 6193
Тип роботи:
Об'єм: 11 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Завдання 1.Кримінально-процесуальні функції

Завдання 1.

Розслідується кримінальна справа про заволодіння грошей шляхом шахрайства співробітниками туристичної фірмі „ЛОТОС». Слідчий при допиті потерпілих встановив, що вони віддавали гроші в приміщенні бухгалтерії фірми жінці віком близько 30-35 років, яка сиділа за столом, другим від вхідних дверей зліва. У зв'язку з тим, у цій кімнаті було дев'ять столів і за кожним працювали жінки приблизно такого ж віку, слідчий вирішив провести впізнання безпосередньо у приміщенні бухгалтерії туристичної фірмі. По черзі запрошувались потерпіли, які у присутності понятих вказали на громадянку Сігуніну, яка сиділа за другим столом зліва від входу, і пояснили, що саме їй віддавали гроші.

Яке доказове значення такої дії?

Чи допущені помилки слідчим і які саме?

Завдання 2.

Борисенко, якій відбував покарання у колонії поселені для осіб, що скоїли умисні злочини, написав заяву на ім'я начальника міліції про те що у колонії створено злочинне угрупування з метою тероризувати засуджених, які стали на шлях виправлення. Крім того, Борисенко вказав, що сам він був одним з організаторів цього угрупування, але потім відмовився приймати участь у злочинних намірах.

Які приводи і підстави до порушення кримінальної справи у даному випадку?

Хто має право прийняти рішення за таких обставин?

Завдання 3

Під час розгляду кримінальної справи у суді, порушеної за ознаками ч.3 ст.185 КК України було встановлено, що підсудний, крім того, скоїв ще один злочин, передбачений ч. ст.185 КК України. До суду були запрошені очевидці, потерпілий, які допитані про обставини злочину. Підсудний визнав себе винуватим у скоєнні обох злочинів. Суддя склав і оголосив вирок.

Чи можна вважати вирок судді вірним?

Чи вийшов суддя за межі своїх повноважень?

У яких випадках кримінальна справа порушується судом?

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: