Тип роботи:
Об'єм: 34 стор.
Вартiсть: 150 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ 1. Поняття та система внутрішньої звітності підприємства
1.1.Звітність підприємства та принципи її формування
1.2. Цілі складання, структура та користувачі фінансової звітності
Розділ 2. Особливості використання даних внутрішньої звітності у системі управлінського обліку
2.1. Процес формування внутрішньої звітності в сучасних умовах господарювання
2.2. Використання первинної облікової інформації для поточного управлінського аналізу
Розділ 3. Пропозиції щодо використання даних внутрішньої звітності у процесі прийняття управлінських рішень
Висновок
Практична частина
При виконанні курсової роботи необхідно:
І. Скласти:
1) відомість списання матеріальних затрат в розрізі структурних підрозділів підприємства та видів виробництв (табл.21);
2) відомість списання малоцінних та швидкозношуваних предметів і малоцінних необоротних матеріальних активів (табл.22);
3) відомість нарахування зносу малоцінних необоротних матеріальних активів (табл.23);
4) відомість списання витрат на оплату праці в розрізі структурних підрозділів підприємства та видів виробництв (табл.24);
5) три відомості аналітичного обліку загальновиробничих витрат по основному та допоміжному виробництвах (табл.25);
6) відомість розподілу загальновиробничих витрат ремонтного цеху (табл.26);
7) відомість обліку витрат на виконання замовлень ремонтним цехом (табл.27);
8) відомість розподілу узагальнених загальновиробничих витрат основних цехів (табл.28);
9) відомість розподілу загальновиробничих витрат цеху №2 між виробами А і Б (табл.29);
10) відомість аналітичного обліку адміністративних витрат та постійних витрат на збут продукції (табл.30);
11) відомість розподілу узагальнених адміністративних витрат та постійних витрат на збут (табл.31; табл.32);
12) зведену відомість витрат на збут продукції (табл.33);
13) відомість обліку витрат цеху №1 на виробництво напівфабрикатів (табл.34);
14) відомість розподілу собівартості напівфабрикатів на вироби А і Б (табл.35);
15) відомості зведеного обліку витрат на виробництво в розрізі видів продукції (табл.36);
16) дві калькуляції фактичної собівартості виробів А і Б (табл.37);
17) Відомість розрахунку середньої фактичної собівартості одиниці продукції на складі (табл.38);
18) Відомість розрахунку собівартості реалізованої продукції (табл.39);
19) Відомість розрахунку фінансових результатів (табл.40);
20) ІІІ розділ Журналу №5 (табл.41).
Вихідні дані до практичної частини курсової роботи
Умовне підприємство «Фортуна» випускає два види продукції: виріб А; виріб Б.
Завершення виробництва виробів здійснюється в цеху №2. Напівфабрикати для виробів А і Б підприємство виготовляє самостійно у цеху №1. Всі інші матеріали та комплектуючі вироби надходять зі сторони.
До структури підприємства входять : цех №1, цех №2, ремонтний цех, адміністрація підприємства, відділ збуту.
Ремонтний цех виконує два замовлення:
- №1 – ремонт устаткування цеху №2;
- №2 – ремонт устаткування цеху №1.
На підприємстві прийнято витрати обліковувати за методом повних затрат у собівартості готової продукції. При цьому напівфабрикат власного виробництва обліковують відповідно до кількості готових виробів А і Б.
Облік витрат на виробництво та розрахунок фактичної собівартості продукції ведуть:
- виробів А та Б - за нормативним методом;
- замовлень, виконуваних ремонтним цехом – за позамовним методом.
Дані наведено в таблицях:
1. Залишки незавершеного виробництва – табл.1 та табл.2.
2. Нормативна калькуляція – табл.3 та табл.4.
3. Витрати за поточними нормами допоміжного цеху – табл. 5.
4. Залишок витрат майбутніх періодів – табл.6.
5. Кошториси:
- загальновиробничих витрат – табл.7- 9.
- адміністративних витрат - табл.10.
- витрат на збут продукції – табл.11.
6. Нормативні витрати по цеху №1 за звітний період – табл.12.
7. Сума відходів виробництва за нормами – табл.13.
8. Залишки готової продукції на складі на початок звітного періоду – табл.14.
9. Зведені дані про витрати цеху №1 за звітний період – табл. 15.
10. Зведені дані про витрати цеху №2 за звітний період – табл. 16.
11. Зведені дані про витрати ремонтного цеху за звітний період – табл. 17.
12. Зведені дані про витрати адміністративних, складських та інших служб за звітний період – табл.18.
13. Дані про нормальну та фактичну потужність підприємства за звітний період – табл.19.
14. Дані про фактичний випуск та реалізацію продукції підприємства за звітний період – табл. 20.
Відповідно до завдання до рахунку 23 «Виробництво» відкриємо субрахунки 231 «Основне виробництво» та 232 «Допоміжне виробництво»
Цехам привласнимо номери: Цех №1-1, цех №2 -2
Відсоток транспортно-заготівельних витрат складає відповідно до останньої цифри залікової книжки ( 10151) 1 - 2,0 %
Відрахування на соціальні заходи розраховуються від суми основної та додаткової заробітної плати у відповідності з чинним законодавством.
Відсоток єдиного внеску на соціальне страхування обрано згідно першої літери прізвища (П) і становить : 38,66 %
Таблиця 1 – Залишки незавершеного виробництва на початок звітного періоду в цеху №2 (виріб А), грн.
Стаття витрат | Значення |
1. Сировина та матеріали | 9500 |
2. Основна заробітна плата | 5380 |
3. Додаткова заробітна плата | 540 |
4. Відрахування на соціальні заходи* | 2288,67 |
5. Загальновиробничі витрати | 2200 |
Разом | 19908,67 |
*Примітка: варіант обрано по першій літері прізвища – 38,66%
Відрахування на соціальні заходи: (5380+540)*38,66% =2288,67
.........
Література
Висновок:
Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 096-943-16-46 natvik78@yandex.ru
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com