перейти на сайт>>

Менеджмент Варіант 54

ID роботи: 4181
Тип роботи:
Об'єм: 14 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Теоретичне завдання №1

Опишіть сутність комунікаційного процесу, його елементи та етапи. Покажіть роль зворотного зв’язку у комунікаційному процесі між виробниками продукції та її споживачами. У яких формах може здійснюватися цей зв’язок? Порівняйте ці форми за ефективністю.

Теоретичне завдання №2

Розкрийте сутність та недоліки підходу до керівництва підприємством з точки зору поведінки керівника.

Задача 1

Для забезпечення успішного ведення бізнесу важливо створення згуртованої команди працівників, яка б була зацікавлена у досягненні високих результатів. Завдання менеджера тут - переконати співробітників, що їх робота дуже важлива, цікава і корисна фірмі, що їх внесок у результати роботи фірми значний. Для створення сприятливого морального клімату у колективі, мотивації високоефективної праці, розвитку кожного працівника як особистості зазвичай використовуються наступні важелі:

– створення у колективі клімату взаємної довіри, поваги та взаємодопомоги;

– забезпечення кожного співробітника цікавою перспективною роботою, яка б сприяла розвитку його творчого потенціалу;

– дотримання політики "рівних можливостей" для всіх працівників, забезпечення рівних умов просування їх по службі;

Але перераховане вище - лише частина можливостей менеджменту у цій сфері. Виходячи із специфіки сучасного етапу розвитку економіки України, запропонуйте свою систему стимулювання високоефективної праці співробітників фірми, враховуючі особливості виконуваних ними функцій (планування, контроль, маркетинг, виробництво, управління персоналом, фінансами тощо). Зверніть при цьому увагу на методи стимулювання працівників бухгалтерії.

Задача 2

Виробник продуктів з сиру обґрунтовує наступне рішення: "Скільки ящиків сиру потрібно виготовляти кожен місяць?" Ймовірність того, що попит складатиме 6 ящиків на місяць - 0,1; 7 ящиків - 0,3; 8 ящиків - 0,5; 9 ящиків - 0,1.

Витрати на кожний ящик - 45 грн., ціна одного ящика сиру -95 грн. Якщо наприкінці місяця продукція не реалізована, вона спису­ється як зіпсована. Скільки ящиків сиру потрібно виготовляти кожний місяць?

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: