перейти на сайт>>

Методи удосконалення добору персоналу

ID роботи: 9773
Тип роботи:
Об'єм: 48 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ

1. Опис бази практики

1.1. Нормативно-правове забезпечення діяльності організації

1.2. Організаційно-управлінська характеристика бази практики

2. Дослідження особливостей системи добору персоналу  в IntelAtletika

2.1. Характеристика складу та структури персоналу ТОВ «IntelAtletika»

2.2. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів ТОВ «IntelAtletika»

2.3. Аналіз руху персоналу ТОВ «IntelAtletika»

2.4. Характеристика процесу добору персоналу на ТОВ «IntelAtletika»

3. Пропозиції щодо оптимізації системи добору персоналу в ТОВ «IntelAtletika»

Висновок

Використана література

Додатки

 



Висновок:

Таким чином, проведений аналіз показав, що процедура добору персоналу на ТОВ «IntelAtletika» – найважливіша складова діяльності відділу кадрів. Основним завданням кадрової служби є вибір методів і технологій, що дозволяють мінімізувати помилки і підібрати дійсно гідних кандидатів.

Система добору персоналу на ТОВ «IntelAtletika» являє собою ряд процедур, організованих в чіткому порядку, які проводяться в кілька етапів:

моніторинг кадрової ситуації і своєчасне визначення потреби у нових кадрах;

пошук кандидатів на вакантні місця;

первинний аналіз інформації та резюме;

попереднє інтерв’ювання кандидатів по телефону;

співбесіда з претендентами;

відбір найбільш підходящих кандидатів і передача їх резюме керівника;

співбесіда з кандидатами, що проводиться керівником;

прийняття остаточного рішення;

наймання здобувача

На ТОВ «IntelAtletika»   керівники відділень особисто беруть участь у наборі персоналу.

Весь процес відбору розділений на дві частини: первинний (їм в основному займається кадрова служба) та остаточний (проходить у тісному контакті з керівником).

В ході первинного відбору на ТОВ «IntelAtletika» використовуються продуктивні та недорогі технології. Хоча вони не дуже точні, але економлять час керівників. Тести, використовувані при відборі персоналу на ТОВ «IntelAtletika» можна розділити на дві основні групи: професійні та психологічні. Перші являють собою опитувальники з варіантами відповідей, в тому числі і складних типів, де ймовірність вгадування «правильної» відповіді значно менше. Іноді професійні тести будуються як реальні робочі завдання.

На етапі первинного відбору фахівці з підбору персоналу ТОВ «IntelAtletika» проводять індивідуальні співбесіди (інтерв’ю) з підібраними претендентами. Не будучи професіоналами у функціональній області майбутніх працівників, кадровики зазвичай зосереджуються на оцінці «загальних характеристик» – аналітичних здібностей, характеру, життєвої філософії, мотивації, працездатності, сумісності з організацією.

ТОВ «IntelAtletika» в залежності від специфіки вакантної посади, може використовувати як внутрішні, так і зовнішні кадрові резерви. До внутрішніх відноситься пошук серед працівників ТОВ «IntelAtletika». До зовнішніх джерел можна віднести підбір кандидатів за допомогою працівників, розміщення оголошень в ЗМІ та інтернеті, співпраця з навчальними закладами, державними центрами зайнятості та кадровими агентствами.

Аналіз системи підбору персоналу ТОВ «IntelAtletika» показує, що внутрішні джерела найчастіше використовуються в тих випадках, коли звільняються вакансії керівників підрозділів різного рівня. З використанням технології executive search можливо підібрати кандидатів всередині ТОВ «IntelAtletika», знайомих з особливостями виробництва і корпоративною культурою, на навчання і адаптацію яких не буде потрібно витрачати багато часу і коштів.

Розробка системи добору персоналу на ТОВ «IntelAtletika» повинна проводитися з урахуванням усіх існуючих технологій. Із зростанням ринку праці та конкуренції в галузі пошуку співробітників, фахівці в області HR постійно розробляють нові технології підбору і оцінки персоналу, орієнтуватися в яких – завдання будь-якого грамотного кадрового працівника.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: