перейти на сайт>>

Навчитися читати швидше

ID роботи: 1619
Тип роботи:
Об'єм: 9 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

Вступ
1. Швидкочитання: новий спосіб мислення
2. Характеристика методики швидкочитання
Висновки
Список літератури



Висновок:

Швидкочитання з кожним роком стає дедалі популярнішим. Книжкові прилавки дедалі більше поповнюють методологічні посібники, підручники, рекомендації, самовчителі й інша література з цього питання. Росія вже давно випускає диски, побудовані на принципі «інформована людина — людина, котра швидко читає». А близько ста її шкіл увели технологію швидкочитання в навчальний процес. І це правильно, бо, на мій погляд, не можна іти в ногу з часом, ігноруючи швидкість цього самого часу.
На швидкість читання впливають багато факторів: рівень мовленнєвого розвитку, кут зору читця, вміння артикулювати, постановка дихання, характер тексту (зміст легкий чи складний, цікавий - нецікавий), образ слова (шрифт, чіткість друкування), розвиток антиціпації - вміння передбачити наступні літери, слово). Вдосконаленню цього процесу сприяють стимуляція до швидкого читання, систематичний облік і регулювання швидкості. Якщо послідовно приділяти увагу цим факторам, то швидкість читання збільшується на 50-100%.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: