перейти на сайт>>

Науковий стиль (контрольна)

ID роботи: 7745
Тип роботи:
Об'єм: 22 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Завдання 1.

 

Доберіть текст наукового стилю (жанр стаття) за вашим фахом (запишіть бібліографічні лані, додайте до контрольної роботи ксерокопію обраного тексту або роздрукований оригінал). Поясніть чому цей текст належить до наукового стилю, визначте підстиль. До цього тексту складіть план, конспект, відгук. Випишіть з тексту усі терміни і схарактеризуйте їх за планом: 1) дефініція (що означає термін); 2) ступінь спеціалізації(загальнонауковий, міжгалузевий, вузькоспеціальний); 3) походження (власний, запозичений); 4) спосіб творення (для власномовних термінів).

Завдання 2.  

 

Запишіть початок і кінцівку виступу наукової доповіді (за фахом).

Завдання 3.

 

Доберіть текст російською мовою (100 слів) з підручника вашого фаху (подайте ксерокопію, або роздрукований варіант оригіналу), запишіть бібліографічні дані підручника. Перекладіть текст українською мовою. Випишіть проблемні зони, які виникають під час перекладу, прокоментуйте, у чому полягає складність перекладу.

Завдання 4.

 

 

Доберіть тексти різних стилів (п’ять) за вашим фахом (надрукуйте тексти, подайте бібліографічні відомості). До якого стилю належить кожен текст? Визначте підстиль, жанр. Доведіть письмово, що цей текст належить до саме цього стилю, підстилю, жанру? (Визначте лексичні, стилістичні особливості).

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: