перейти на сайт>>

Неопубліковані документи: основні види та особливості

ID роботи: 2252
Тип роботи:
Об'єм: 24 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Історико-теоретичний аналіз проблеми дослідження
1.1. Поняття «документ», «неопублікований документ», «не публікуємий документ» їх співвідношення
1.2. Різновиди неопублікованих документів і їх властивості
1.3. Особливості надання та використання неопублікованих документів в умовах сьогодення
Висновок
Список використаних джерел



Висновок:

Неопубліковані документи - документи, що не пройшли редакційно-видавничу обробку і рукописи, що існували на правах.

Інформаційні ресурси фонду неопублікованих документів України (державні фонди первинних і вторинних документів і автоматизована система баз даних НДР, ДКР, дисертацій і технологій) — унікальний науково-технологічний об'єкт, що є національним надбанням України.

Вхідний потік джерел інформації по НІОКР і дисертаціях, яка акумулюється в УКРІНТЕІ, складається з первинних і вторинних документів.

На основі первинних документів (звітів про науково-дослідні роботи, записок пояснень до дослідно-конструкторських розробок, захищених кандидатських і докторських дисертацій) і вторинних документів (реєстраційних, облікових карт по НІОКР, технологіям, облікових карт дисертацій) формується Державний фонд реєстраційно-облікових документів НІОКР, технологій і дисертацій, автоматизована система баз даних «НДР, ДКР і дисертації України» і «Технології України».

У Україні останніми роками по різних науково-технічних програмах створена значна кількість зразків конкурентоздатної продукції і сучасних технологій, але їх використання в суспільному виробництві дуже обмежене. Істотною причиною такого стану є відсутність постійно доступній систематизованій інформації про завершені новітні технології.

Наявність вказаної інформації формує ринок новітніх технологій, яка надасть керівникам підприємств і потенційним інвесторам додаткові можливості для своєчасного визначення напрямів реструктуризації і подальшого розвитку підприємства, а також дозволить знайти об'єкти для ефективних капіталовкладень.

В даний час в Україні вирішується проблема розробки вітчизняного сучасного рівня технологій, приділяється велика увага створенню повноцінної інформаційної бази технологій України і формуванню ефективних пакетів інноваційних пропозицій на основі розроблених технологій.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: