перейти на сайт>>

Облік операцій з формування та використання резервних фондів

ID роботи: 2967
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Значення резервного капіталу в діяльності банку
1.1. Поняття та класифікація резервного капіталу банку. Загальні правила обліку
1.2. Порядок формування резервних фондів
1.3. Загальна характеристика банківської установи
2. бухгалтерський облік формування і використання резервів у банках України
2.1. Рахунки, що використовуються для обліку формування та використання резервів
2.2. Облік формування і використання спеціальних резервів
2.3. Порядок списання безнадійної заборгованості за рахунок резерву
2.4. Облік формування і використання загальних резервів та резервних фондів
Висновки
Список джерел



Висновок:

Банківські ресурси – це основа основ діяльності будь-якого банку, оскільки процеси утворення ресурсів і надання позик перебувають у тісному взаємозв’язку. Тому розуміння економічного змісту банківських ресурсів, значення проблем пов’язаних із їх ефективним формуванням і доцільним використанням, надзвичайно важливе, особливо для українських комерційних банків. Саме нашим, вітчизняним, комерційним банкам надзвичайно важко вирішувати це питання – формування ресурсів банків, тому що українська банківська система ще дуже молода, вони тільки на початковому етапі свого розвитку.
Резервний фонд комерційного банку утворюється за рахунок відрахувань від прибутку і використовується для покриття втрат від операційної діяльності, поповнення статутного фонду (капіталу) і виплат дивідендів при умові, що поточного прибутку виявляється для цього недостатньо. Наявність резервного фонду забезпечує стабільність роботи комерційного банку, зміцнення його фінансової та матеріально-технічної бази, що, у свою чергу, сприяє підвищенню гарантій виконання банком своїх зобов'язань перед кредиторами та суттєво зменшує імовірність банкрутства банківської установи.
У курсовій роботі був розглянутий порядок обліку операцій з формування та використання резервних фондів у комерційному банку на прикладі ВАТ „Укрексімбанк”.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: