перейти на сайт>>

Облік реалізації сільськогосподарської продукції

ID роботи: 5743
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні основи обліку реалізації продукції

1.1 Економічний зміст реалізації продукції

1.2 Нормативно-правове регулювання обліку реалізації продукції

Розділ 2. Організація обліку і реалізації продукції на СВК ім. Фрунзе

2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства

2.2 Первинний облік реалізації продукції

2.3 Синтетичний і аналітичний облік

Розділ 3. Шляхи вдосконалення обліку реалізації продукції на СВК ім.Фрунзе

3.1 Вдосконалення первинного обліку реалізації продукції

3.2 Вдосконалення синтетичного і аналітичного обліку

Висновки

Список використаних джерел

Додатки




Висновок:

Бухгалтерський облік реалізації сільськогосподарської продукції, виконаних робіт і наданих послуг, визначення та відображення в обліку доходів і витрат, податку на додану вартість, а також фінансових результатів від реалізації цінностей є однією з основних, найбільш відповідальних ділянок бухгалтерської роботи. Правильне визначення і відображення в бухгалтерському обліку зазначених показників має велике значення для забезпечення ефективної господарсько-фінансової діяльності підприємства.

Підприємству необхідно надалі дотримуватися найголовнішого принципу бухгалтерського обліку – нарахування та відповідності доходів і витрат, за яким доходи і витрати відображаються в обліку і звітності у момент їх виникнення незалежно від часу надходження і сплати грошей.

В системі обліку на сільськогосподарських підприємствах надзвичайно цінною є інформація про доходи від реалізації сільськогосподарської продукції. Облік доходів від реалізації продукції розвивається й поліпшується у зв’язку із удосконаленням комп’ютерної техніки і комунікаційного середовища, методології й організації обліку.

Таким чином, можна зробити висновок, що запропоновані нами удосконалення значно об'єднають всю інформацію по реалізації продукції, зробить її цілісною і дасть змогу користувачам, зокрема керівнику підприємства, значною мірою мати змогу отримати повну інформацію щодо стану розрахунків з покупцями і управління грошовими потоками.

Досліджуючи систему обліку виробництва та реалізації готової продукції була проведена робота по систематизації та узагальненню відомостей про систему бухгалтерського обліку на CВК ім..Фрунзе.

З метою удосконалення обліку готової продукції в СВК ім..Фрунзе доцільно ввести мікропроцесорну техніку, здатну ідентифікувати окрему одиницю готової продукції.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: