перейти на сайт>>

Обґрунтування нового напрямку підприємницької діяльності для організації (на прикладі ТОВ «ГАЗДА» Екозберігаючі металопластикові вікна»)

ID роботи: 6612
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1

Теоретико-методичне обґрунтування нового напряму підприємницької діяльності в організації

Розділ 2

Аналіз динаміки та перспектив розвитку підприємства

Розділ 3

Розробка проекту нового напряму підприємницької діяльності для організації

Розділ 4

Оцінка ефективності нового напряму підприємницької діяльності та ризиків

Висновок

Список використаної літератури



Висновок:

Внаслідок реалізації проекту нового напряму підприємницької діяльності в організації підприємство, що виробляє метало пластикові вікна «Газда», вийшовши на стійкий режим роботи, вносить нові елементи планування і організації виробництва. Досвід процвітаючих компаній  показав, що існують найбільш кращі сфери діяльності, де найбільш ймовірне досягнення швидкого фінансового результату, однієї з таких сфер є сфера виробництва москітних сіток.

З цього можна зробити висновок, що при успішному веденні справ підприємство «Газда» може швидко досягти фінансової рівноваги. Варто вжити заходів до збільшення прибутку за рахунок зниження витрат. Паралельно необхідно проводити маркетингові заходи, добре продумати рекламні акції, систему знижок та заохочень клієнтів шляхом надання комплексних послуг.

Аналізуючи можливості створення нового напряму підприємницької діяльності слід зазначити, що позиція ТОВ «ГАЗДА» на ринку оцінюється як «на других ролях» за рахунок того, що дана організація порівняно молода.

Досліджуючи прибутковість підприємства необхідно відмітити, що на протязі всього аналізованого періоду підприємство було прибутковим – чистий прибуток  склав у  2011 – 32035,82 тис. грн. та у 2012 році – 33888,94 тис.грн. У 2012 році спостерігається зниження показника рентабельності, але все одно його значення знаходиться на досить високому рівні (34,6%).

Спостерігається наявність ознаки сезонності на ринку металевих вікон в цілому, та  на ТОВ «ГАЗДА» зокрема.

Характеризуючи стадію життєвого циклу ТОВ «ГАЗДА» Екозберігаючі металопластикові вікна» слід відмітити, що підприємство знаходиться на стадії зростання. Це обумовлено тим, що фірма займається реалізацією і установкою пластикових вікон, а дана галузь чітко налагоджена і, незважаючи на важкий економічний стан країни, працює досить успішно.

Однією з переваг даного підприємства перед конкурентами є дешевизна продукції. Разом з цим для нього характерна така функція, як безкоштовна доставка товару до місця призначення (чого немає на інших виробництвах). Крім того, при подальшому розвитку передбачається розширення асортименту продукції. Отже, згідно з цим аналізом можна сподіватися, що найближчим часом жодне із виробництв міста не зможе скласти серйозної конкуренції ТОВ «Газда». 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: