перейти на сайт>>

Організація доставки товарів оптовим покупцям 

ID роботи: 9333
Тип роботи:
Об'єм: 68 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти організації доставки товарів оптовим покупцям

1.1. Поняття та сутність оптової торгівлі

1.2. Зміст комерційної роботи з організації доставки товарів оптовим покупцям

1.3. Вимоги і принципи організації товаропостачання

Розділ 2. Сучасний стан та організація доставки товарів оптового підприємництва

2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «Торговий дім «Ліко»

2.2. Показники ефективності комерційної діяльності ТОВ «Торговий дім «Ліко»

2.3. Особливості організації доставки товарів оптовим покупцям на ТОВ «Торговий дім «Ліко»

Негативні риси:

Розділ 3. Пропозиції щодо удосконалення організації доставки товарів оптовим покупцям

3.1. Оптимізація існуючої системи організації доставки товарів оптовим покупцям

3.2.Підвищення ефективності управління поставками товарів  на  принципах логістики

3.3. Обґрунтування напрямків вдосконалення доставки товарів оптовим покупцям та каналів збуту

Висновки

Список використаної літератури

Додатки



Висновок:

Оптовий продаж товарів на відміну від роздрібної торгівлі являє собою реалізацію товарів оптовим покупцям (підприємствам або приватним особам для подальшого перепродажу). Результат такого продажу виражається певною сумою оптового товарообігу – одного з основних показників діяльності оптового підприємства (фірми).

Сучасні системи товароруху характеризуються наявністю проміжних ланок (посередників) на шляху від продавця до покупця. Товари кінцевого і виробничого споживання можуть змінити кілька власників при просуванні до споживача. Існують також такі посередницькі організації, які тільки сприяють товарному руху, не вступаючи в права власності на продукти і послуги. Наявність посередників робить систему товароруху складною та багатоступеневою.

Висхідною ланкою механізму оптової торговельної діяльності є операції по дослідженню купівельного попиту, потреб постачальників і покупців у оптових послугах. Зведена інформація щодо потреб в оптових послугах виробників та роздрібних підприємств дозволяє розробити раціональні шляхи товароруху. комерційні, логістично-виробничі та фінансові бізнес-процеси моделюються та реалізуються на базі таких розробок, що дозволяють об’єднувати потреби і постачальників, і покупців та забезпечити у своїй єдності більш раціональні способи товаропросування, ніж у випадку їх відокремленої організації.

В основу раціональної організації процесу товаропостачання повинні бути покладені такі основні принципи:

встановлення оптимальної форми і ланцюгів товароруху з широким використанням централізованої доставки товарів в роздрібну торговельну мережу;

вибір раціональних транспортних засобів і ефективне їх використання; – широке застосування тари-обладнання і засобів механізації навантажувально-розвантажувальних і складських робіт;

постійне вдосконалення і оптимізація технологічного ланцюга товароруху.

Об’єктом дослідження виступає ТОВ «Торговий дім «Ліко», основним видом діяльності якого є оптова торгівля продуктами харчування.

Результати аналізу основних показників діяльності підприємства за 2013-2015 роки свідчать про покращення  стану підприємства. Це обумовлено достатнім забезпечення підприємства власними обіговими коштами, своєчасністю розрахунків, гарній кадровій політиці. Підприємство  розвивається, нарощує обсяги збуту продукції, освоює нові ринки.

У збутовій діяльності  ТОВ «Торговий дім «Ліко» використовує систему з одним розподільним центром, яка  в даному випадку має  як свої позитивні, так і негативні властивості.

Існуюча система збуту  продукції ТОВ «Торговий дім «Ліко» не забезпечує максимізації прибутку підприємства, приводить до збільшення транспортних витрат при доставці продукції зі складу підприємства до кінцевого споживача.

Дослідивши систему доставки товарів ТОВ «Торговий дім «Ліко», було запропоновано  введення каналу збуту 2-го рівня.

Проведене обґрунтування вибору типів посередників для підприємства показало, що  для ТОВ «Торговий дім «Ліко» найбільш доцільним є використання прямих посередників та  торгівельних агентів. 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: