перейти на сайт>>

ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТ-ЧАЮ В КАФЕ НА 50 ОСІБ

ID роботи: 9380
Тип роботи:
Об'єм: 35 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП

1.ХАРАКТЕРИСТИКА БЕНКЕТІВ

1.1.Класифікація бенкетів за різними ознаками

1.2.Особливості бенкетів за столом із повним або частковим обслуговуванням

2.ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТІВ

2.1.Порядок прийому та виконання замовлення на обслуговування

2.2.Види меню

2.3.Підготовка до проведення бенкету

2.4.Правила розміщення гостей за бенкетними столами

2.5.Особливість сервірування столів

2.6.Послідовність обслуговування на бенкетах

3.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТ-ЧАЮ В КАФЕ НА 50 ОСІБ

3.1.Розрахунок площі зали, необхідної для проведення бенкет-чаю

3.2.Огрунтування форми розміщення гостей та розрахунок  довжини бенкетних столів

3.3.Розробка меню

3.4.Розрахунок потреби в посуді, столових приборах,столової білизни  з урахуванням складеного меню

3.5.Розрахунок чисельності офіціантів, необхідних для підготовки та обслуговування бенкету

3.6.Порядок та правила розсадження гостей

3.7.Організація обслуговування та порядок подання страв

4.Схема сервірування столу або схема розміщення столів на бенкеті

ВИСНОВОК

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

Отже, культура туристко-рекреаційної сфери змінюється, і сьогодні є попит на більш іміджеві та якісні ресторани. Ресторанний ринок розвивається, але через відсутність чітких термінів і критеріїв у ньому немає визначеності. А це впливає і на розвиток ресторанного бізнесу в цілому. Прискорити розвиток ресторанного бізнесу може об’єктивна ресторанна критика. Для цього, у першу чергу, повинні бути визначені правила гри. Ресторатори, виноробні компанії і всі ті, хто зацікавлений у розвитку ресторанного бізнесу, мають разом виробити чіткі критерії ресторанної критики: рівень обслуговування, кухня, сервіс, інтер’єр, добір напоїв і т. ін. А поки цього не відбудеться, ресторанна критика буде або надто хвалебною, що неправильно, або суб’єктивною, що теж не дасть поштовх до розвитку цього сегмента ринку

Банкет-чай зазвичай влаштовують жінки для жінок, серед запрошених в якості почесних гостей можуть бути п чоловіки. Час проведення банкету - друга половина дня і 16 ч., Число запрошених 10 ... 15 чоловік, але може бути і до 30 -50 осіб. Тривалість банкету - не більше 2-2,5 години. Меню банкету-чаю відрізняється від меню інших банкетів і включає різні солодкі страви - варення, печиво, цукерки. Тістечка, торти, фрукти, ягоди. До страв подають чай і різні десертні вина і лікери. Якщо банкет-чай влаштовують в дні народження, то в меню включають шампанське. Обслуговують такий банкет офіціантки.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: