перейти на сайт>>

Організація харчування 50 туристів із Франції

ID роботи: 9286
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

Вступ

1. Особливості обслуговування іноземних туристів

1.1 Тарифи обслуговування

1.2 Заклади ресторанного господарства для обслуговування туристів

1.3 Вимоги до меню та режими харчування

1.4 Методи та послідовність обслуговування

1.5 Вимоги до обслуговуючого персоналу

1.6 Додаткові послуги

2. Організація комплексних видів харчування туристів з Франції у кількості 50 осіб

2.1 Особливості кухні Франції

2.2 Розробка меню сніданків, обідів та вечірнє меню

2.3 Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів

2.4 Особливості сервірування столів

3. Організація обслуговування, послідовність подавання страв і розрахунку за харчування

4. Схема сервірування столу до сніданку, обіду та вечері

Висновки та пропозиції

Список використаної літератури



Висновок:

В закладах ресторанного господарства для задоволення вимог клієнта можуть надаватися різні послуг. Це забезпечує якісне приготування страв, висококваліфіковане обслуговування. Тому що кафе, бари, ресторани беруть на себе всі клопоти, пов'язані з організацією свята. Це і обслуговування, і прикраса залу, організація дозвілля.

Організація будь-якого банкета включає прийом і оформлення замовлення, підготовку до проведення банкета, обслуговування. Організована, чітка робота по підготовці до обслуговування банкета залежить від того, наскільки докладно і вчасно обговорені всі деталі проведення банкета між замовником і метрдотелем.

Метою роботи було вивчити специфіку підготовки, організації, проведення обслуговування іноземних туристів з Франції, узагальнити сучасний досвід роботи провідних фахівців у галузі ресторанної справи.

Національна кухня Франції дуже незвичайна, а страви дивують розмаїттям та чудовим смаком. Крім того, вони ще й оригінально прикрашені. Французька кухня справедливо вважається однією з найсмачніших у світі! Кухарі в Франції відмінно готують, а для туристів вони намагаються по-особливому, адже їм хочеться, щоб «смак їх Батьківщини» запам'ятали .


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: