перейти на сайт>>

Основні принципи та технології підготовки та перепідготовки безробітних

ID роботи: 1174
Тип роботи:
Об'єм: 17 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

Вступ
1. Сутність, мета і основні принципи професійного навчання незайнятого населення
2. Управління системою професійного навчання незайнятого населення
3. Основні напрямки розвитку системи професійного навчання незайнятого населення
Висновок
Література



Висновок:

Проблему забезпечення високої якості професійного навчання безробітних сьогодні актуалізують зростаючі вимоги роботодавців до рівня кваліфікації робочої сили.

Серед багатьох чинників, що впливають на якість професійної перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних (мотивація до навчання та праці слухачів, рівень кваліфікації викладацьких кадрів, оснащеність навчально-матеріальної бази навчальних закладів тощо), немаловажне місце посідає методичне забезпечення, основні завдання якого полягають у створенні оптимальних умов для ефективної навчальної діяльності слухачів та забезпеченні відповідності змісту професійного навчання потребам сучасного виробництва, вимогам роботодавців.

При організації професійного навчання безробітних, результатом якого має бути розвиток їх професійного потенціалу, набуває особливого значення створення оптимальних умов для ефективної навчальної діяльності слухачів, а саме - комплексне методичне забезпечення навчального процесу, застосування форм і методів навчання, адекватних аудиторії слухачів.

Суттєва особливість навчання безробітних полягає в тому, що більшість із них переживає певний психологічний стан у результаті втрати роботи й неможливості знайти її знову. Професійне навчання для безробітних - це ще й шлях подолання актуальних психологічних проблем, спосіб виходу із складної ситуації. Під час навчання необхідна психологічна підтримка безробітного, формування активної життєвої позиції, мотивації до праці.

Підсумовуючи, можна сказати, що об’єктивною необхідністю і головним завданням методичного забезпечення професійного навчання безробітних є максимальне наближення навчального процесу до потреб споживачів цієї соціальної послуги – безробітного і роботодавця. Вирішити ці важливі завдання можна тільки, об’єднавши зусилля освітян, фахівців державної служби зайнятості та роботодавців.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: