Тип роботи:
Об'єм: 42 стор.
Вартiсть: 40 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ І. Організація і технологія реалізації основних функцій готельного підприємства
1.1. Теоретичні аспекти управління готельними підприємствами в сучасних умовах
1.2. Особливості управлінського впливу на формування організаційної структури управління готельним підприємством
Розділ ІІ. Склад і функції готельних служб на прикладі п’ятизіркового готелю «Донбас Палас»
2.1. Загальна характеристика готелю «Донбас Палас»
2.2. Департамент адміністративно-управлінської служби готельного комплексу
2.2. Департамент управління номерним фондом
2.3. Служба організації харчування
2.4. Інженерно-технічний департамент готельного комплексу
Висновки
Література
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com