перейти на сайт>>

Особливості добору менеджерів в Україні

ID роботи: 2563
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 90 грн.


Змiст:

Вступ
1. Особливості професії менеджера
1.1. Менеджер – професія нашого часу
1.2. Модель сучасного менеджера
2. Загальна хараткеристика методів добору менеджерів в
2.1. Добір кандидатів на посаду керівника
2.2. Досвід добору менеджерів у провідних компаніях України
2.3. Аналіз стандартних помилок працедавців при доборі кандидатів
3. Основні шляхи удосконалення системи добору менеджерів в Україні
3.1. Тенденції розвитку методів добору менеджерів
3.2. Перспективи розвитку напрямків добору менеджерів в Україні
3.3. Характеристика основних вимог до кандидатів на заміщення вакантних посад у вітчизняних компаніях
Висновок
Список використаних джерел



Висновок:

Сьогодні добір високопрофесійних фахівців є однієї із пріоритетних завдання для кожний організації й підприємства. Проблема особливо актуальна для малого бізнесу, де, як правило, немає окремої служби персоналу або менеджера по персоналу. Приймання відбору кандидатів на вакантну посаду, вироблені провідними західними корпораціями й закладені в основу сучасних персоналетехнологій, допоможуть уникнути можливих помилок при доборі персоналу.

При підборі менеджерів мова йде про те, щоб із числа зацікавлених осіб (кандидатів), що подали анкету, вибрати тих, хто найкраще відповідає вимогам вакансії.

Для цього необхідно виявити показники придатності кандидатів (можливості, знання, досвід, ціннісні установки тощо) і порівняти їх із заздалегідь визначеними показниками вимог до вакансії.

Комплектування висококваліфікованими менеджерами гарантує успіх будь-якій компанії на ринку. Як правило, використовується не один спосіб добору персоналу, а їх сукупність.

Підходи різних компаній до вибору способів добору (комплектування) персоналу завжди індивідуальні, але водночас мають певні закономірності, помітні при аналізі. Їх використовують провідні компанії України - як державні, так і комерційні.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: