перейти на сайт>>

Особливості організації круїздного маршруту «Голландія-Бельгія»

ID роботи: 6768
Тип роботи:
Об'єм: 31 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. Теоретичні аспекти організації круїзних маршрутів

1.1. Поняття та види круїзного туризму

1.2. Особливості організації круїзних маршрутів

Розділ ІІ. Дослідження особливостей організації круїзного маршруту «Голландія-Бельгія»

2.1. Характеристика технічних параментів та програми круїзного маршруту

2.2. Калькуляція туру

2.3. Організація обслуговування туристів під час круїзного маршруту

Висновки

Список літератури

Додатки



Висновок:

Сутність круїзного туризму полягає в тісному економічному зв’язку суб’єктів туристичної діяльності - надавача, споживача туристичної послуги та державного регулювання цієї галузі.

Круїз являє собою туристичну поїздку морем, як правило з заходом у порти, на борті спеціального пасажирського судна. У даний час десятки круїзних компаній по усьому світі експлуатують сотні пасажирських судів, місткістю від 70 до більш 1000 пасажирів, і пропонують захоплюючі поїздки практично в будь-який регіон світу.

По суті справи круїз являє собою морський тур, у базову вартість якого включене комплексне обслуговування на борті судна. Зокрема: проїзд на судні, проживання в каюті (у залежності від обраного класу), триразове харчування, розваги і, як правило, цілий ряд спеціальних заходів на борті судна (свята, фестивалі, конкурси, концерти й ін.).

У вартість круїзу (basic rates) звичайно не включені: спеціальні заходи чи види спорту в портах заходу, наприклад, плавання з аквалангом чи трубкою; екскурсійне обслуговування на березі в портах заходу; алкогольні й ін. напої; додаткові блюда на замовлення, не включені в меню; масаж, користування сауною і т.д.; додаткові послуги, такі як прання, медичне обслуговування, телефонні дзвоники на берег; чайові обслуговуючому персоналу; портові і державні збори і податки в іноземних портах заходу - якщо є.

Як додатковий сервіс пасажирам, круїзні компанії можуть організовувати чи продавати на борті судна квитки на різні екскурсії й ін. заходи на березі. Участь у таких заходах, як правило, вимагає додаткової оплати, аналогічно участі в додаткових екскурсіях у ході сухопутного туру. У той час як круїзна компанія несе повну відповідальність за безпеку і добробут пасажирів на борті судна, вона не несе відповідальності за можливи події на березі, у ході екскурсій і заходів, проведених місцевими незалежними підрядчиками - туристичними, транспортними й іншими компаніями в портах заходу. У випадку участі в заходах на березі, пасажири також зобов'язані повернутися назад на судно до оголошеного часу.

Турфірма «Ніка-Тур» пропонує круїз «Голландія - Бельгія» - захоплюючу подорож на борту «MS SERENADE I» 4* по Маасу, Шельді та інших річках Голландії і Бельгії. У процесі подорожі туристи зможуть доторкнутися до історії двох європейських столиць: Амстердама - древньої, але вічно молодої столиці Нідерландів і Брюсселя - одного з найбільших культурних центрів Європи. Важливим пунктом подорожі є  Антверпен - місто великого Рубенса і центр світової торгівлі діамантами.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: