перейти на сайт>>

Особливості організації менеджменту в готелі “Славутич”

ID роботи: 8405
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

1. ЗАВДАННЯ ДЛЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ РОБОТИ

2.  ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ

3. РЕАЛІЗАЦІЯ ФУНКЦІЙ МЕНЕДЖМЕНТУ

3.1. Планування діяльності готелю «Славутич»

3.2 Організація взаємодії відділу

3.3.  Система мотивації

3.4. Контроль діяльності відділу

4. ПРИЙНЯТТЯ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ



Висновок:

Назва підприємства

Готель «Славутич»

Профіль діяльності

Надання послуг з тимчасового розміщення. Сучасний готель *** для праці та відпочинку ділової людини та туриста

Продукція, що випускається підприємством

Готельні послуги

Назва відділу

Лінійно-функціональна

Кількість працівників відділу

5

Ціль діяльності

Служба продажу та маркетингу займається питаннями перспективного та оперативного планування, маркетингу, розробкою цінової політики, формування пакетів послуг, організовує та керує процесом надання готельних, бенкетних, конференц-послуг та послуг харчування, а також аналізує результати господарчо-фінансової діяльності для досягнення основної мети – забезпечення рентабельності готельного підприємства в цілому. Керує службою комерційний директор, у підлеглості якого знаходяться спеціалісти: з продажу та маркетингу, з реклами.

Проблема відділу

Головна проблема -  інформаційне забезпечення маркетингової діяльності: дані, що використовуються в процесі прийняття маркетингових управлінських рішень, у більшості випадків носять несистематизований і суперечливий характер, непристосовані до процедур і регламентів інформаційного обміну, базуються лише на даних внутрішнього звітування і майже не враховують вплив зовнішнього середовища через відсутність перевіреної інформації; приховування певної інформації як комерційної таємниці; практично відсутні сучасні засоби автоматизації персональні комп'ютери нового покоління; низький рівень автоматизації робочих місць керівників і фахівців. 

 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: