перейти на сайт>>

Особливості організації обслуговування у готелях мережі Reikartz

ID роботи: 9968
Тип роботи:
Об'єм: 44 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ

РОЗДІЛ I. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ В СУЧАСНИХ ГОТЕЛЯХ

1.1. Готельні послуги: основні характеристика та класифікація

1.2. Організація надання основних послуг у готельному господарстві

1.3. Характеристика технологічного процесу обслуговування у готелі

РОЗДІЛ II. ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЯХ МЕРЕЖІ REIKARTZ

2.1. Загальна характеристика мережі Reikartz Hotel Group

2.2. Характеристика організаційної структури управління та основних служб готелю

2.3. Оцінка ефективності експлуатації номерного фонду готелю

2.4. Дослідження договірних відносин з основними партнерами підприємства

2.5. Характеристика сучасного стану обслуговування клієнтів у готелях мережі Reikartz

РОЗДІЛ III. РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ У ГОТЕЛЯХ МЕРЕЖІ REIKARTZ

3.1. Характеристика заходів, спрямованих на вдосконалення процесу обслуговування у готелях мережі Reikartz

3.2. Удосконалення організаційного механізму процесу обслуговування у готелях мережі Reikartz

Висновки  та пропозиції

Список використаних джерел

Додатки



Висновок:

Таким чином, у ході роботи над дослідженням були вирішені усі поставлені завдання.

Сьогодні готельна індустрія – це  могутня система господарювання регі­ону чи окремого туристичного центру і надзвичайно важлива дохідна складова економіки країни. Суть поняття готельна індустрія сьогодні більшість науков­ців ототожнюють із поняттями «готельний бізнес», «готельне господарство», «готельна справа». Це пов’язано з тим, що суб’єкти господарювання здійснюють свою діяльність з метою отримання прибутку внаслідок розміщення туристів та надання їм інших додаткових послуг. А тому більшість науковців переконані, що готельна індустрія є невід’ємною частиною сфери гостинності.

Наведена організаційно-управлінська характеристика мережі «Reikartz Hotel Group». Готелі  мережі «Reikartz Hotel Group»  мають гарний імідж, пропонують своїм клієнтам широкий асортимент готельних послуг, у процесі обслуговування менеджери мережі «Reikartz Hotel Group» прислуховуються до потреб та побажань клієнтів.

Якість туристського обслуговування в готелях мережі «Reikartz Hotel Group»  – це сукупність властивостей туристських послуг, процесів і умов обслуговування по задоволенню обумовлених чи гаданих потреб туристів під час їх відпочинку, подорожей і інших складових туристського споживання.

Зазначається, що управління якістю туристичних послуг (продукції) в готелях мережі «Reikartz Hotel Group» являє собою процес, що включає виявлення характеру і обсягу потреб у продукції, оцінку фактичного рівня її якості, розробку, вибір і реалізацію заходів щодо забезпечення запланованого рівня якості продукції.

Управління якістю включає в себе методи і діяльність оперативного характеру. До них відносяться управління процесами, виявлення різного роду невідповідностей.

Пропонована модель управління якістю послуг мережі «Reikartz Hotel Group» представляє процеси, що протікають в системі управління якістю послуг та їх взаємозв’язку. Для готелей мережі «Reikartz Hotel Group»  рекомендується розробити політику якості, яка повинна корелювати з їх власними потребами і цілями, надаваними послугами, процесами і сформованою практикою. Необхідно створити свою систему цінностей, трансформовану в її культуру. Культуру необхідно сформувати так, щоб вона заохочувала весь персонал до надання якісного способу послуги під час особистого спілкування персоналу із споживачами.

Запропоновано заходи щодо удосконалення організаційного механізму процесу обслуговування на готельному підприємстві (на прикладі готелів мережі «Reikartz Hotel Group»). Проведене дослідження процесу обслуговування споживачів  показало, що в цілому показники якості обслуговування знаходяться на високому рівні. Проте були відмічені і негативні сторони процесу обслуговування: менеджерами недостатньо уваги  приділяється  забезпеченню різноманітності послуг та їх якості: пропоновані споживачам послуги були оцінені споживачами тур послуг готелю мережі «Reikartz Hotel Group»  в 2,5-3,5 балів (при максимумі – 5 балів).

З метою усунення цього недоліку та вивільнення робочого часу менеджерів на роботу з клієнтами було запропоновано впровадження в процес обслуговування програмного комплексу «1С-Рарус: Керування санаторно-курортним комплексом».

Передбачається, що використання ПК «1С-Рарус: Керування санаторно-курортним комплексом» у процесі обслуговування споживачів в готелях мережі «Reikartz Hotel Group»дозволить менеджерам готельного комплексу більше уваги  приділяти  забезпеченню різноманітності послуг та їх якості, що в свою чергу дозволить запропонувати кожному клієнту найбільш оптимальний пакет послуг.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: