перейти на сайт>>

Особливості організації фінансів європейського союзу

ID роботи: 995
Тип роботи:
Об'єм: 38 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ і. Організація фінансів європейського союзу: загальна характеристика
1.1. Загальна характеристика організації фінансів ЄС
1.2. Особливості податкової політики
1.3. Особливості організації фінансового контролю в ЄС
Розділ іі. Особливості бюдтеної політики та її роль ів фінансовій системі європейського союзу
2.1. Фінанси й бюджет ЄС
2.2. Бюджетна стратегія і бюджетний процес
2.3. Особливості бюджетної політики ЄС у період фінансової кризи
Висновки
Література



Висновок:

Забезпечення фінансової сталості є важливою складовою самодостатнього економічного розвитку на різних рівнях економічної діяльності. Ключовою загрозою фінансовій сталості на індивідуальному рівні є процеси дезорієнтації економічної людини. Загрозу корпоративній фінансовій сталості у ЄС може становити зволікання влади з диверсифікацією інфраструктури сприяння бізнесу, що може зменшувати ефективність розвитку зовнішньоекономічної діяльності європейських компаній через інформаційні й маркетингові чинники, а також стримувати їх інноваційну активність. Загрозами національної фінансової сталості європейських країн може стати застосування моделей розвитку під пресом європейських інституцій, не властивих конкретній країні, що виснажуватиме її ресурси та власне підриватиме сталість її розвитку та самодостатність. Наприклад, низькі значення рівня розвитку інформаційного суспільства у Греції не слід розглядати як недолік, адже економічна структура та ментальність у цій країні така, що не вимагає тотальної наявності Інтернету (в країні досить висока щільність населення, міцні родинні та неформальні контакти, велике значення особистого фактору, наявність добре відомих курортів зі стабільною клієнтурою на відміну від країн з низькою щільністю населення, де Інтернет стає важливим засобом зв’язку). На європейському рівні головним джерелом загроз щодо фінансовій сталості є зволікання з переходом до виробничого типу конвергенції та збереження в якості основного розподільчого механізму конвергенції.

В Європі відбувається переосмислення лібералізації, адже в умовах переходу до нового способу виробництва та формування нового технологічного укладу держава виступає надто неповоротливим суб’єктом, який, з одного боку, жорстко детермінує напрями досліджень, а з іншого боку, виступає не має ефективних механізмів стимулювання та контролю такої діяльності. Вирішення проблеми фінансового забезпечення зростаючих витрат, пов’язаних зі старінням населення, полягає в запровадженні механізмів самофінансування та стимулів залишатись у бізнесі.

В контексті євроінтеграційного вектору розвитку Україні не слід розраховувати на тривале підключення до програм розподільчої конвергенції ЄС, адже нині саме Європа перебуває на перехідному етапі від розподільчої до виробничої конвергенції, а це вимагатиме від України значного посилення уваги до створення бізнес-середовища, сприятливого для активізації підприємницької діяльності та й демонстрації результативності такої діяльності.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: