перейти на сайт>>

Оцінка вартості основних фондів підприємства в умовах ринку

ID роботи: 1018
Тип роботи:
Об'єм: 39 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
1. Економічна суть існування виробничих основних фондів
2. Класифікація основних фондів, порядок їх формування та використання
3. Облік та оцінка основних виробничих фондів
4. Розрахункова частина
4.1. Загальна характеристика підприємства, аналіз його техніко-економічних показників
4.2. Оцінка основних засобів ДВАТ „Луганськгіпрошахт"
5. Розробка шляхів підвищення ефективності використання основних фондів
Висновок
Використана література



Висновок:

Підвищення ефективності використання основних фондів у даний час, коли в країні спостерігається повсюдний і глобальний спад виробництва, має величезне значення. Підприємства, що розташовують основними фондами, що достались у спадщину від соціалістичної економіки, повинні не тільки прагнути їх модернізувати, але і максимально ефективно використовувати те що їсти, особливо в існуючих умовах дефіциту фінансів і виробничих інвестицій. Будь-який комплекс заходів щодо поліпшення використання виробничих потужностей і основних фондів, повинний передбачати забезпечення росту обсягів виробництва продукції насамперед за рахунок більш повного й ефективного використання внутрішньогосподарських резервів і шляхом більш повного використання машин і устаткування, підвищення коефіцієнта змінності, ліквідації простоїв, скорочення термінів освоєння знову вводимих у дію потужностей.

Покращувати ефективність використання обладнання дуже важливо, оскільки від виробітку в кінцевому підсумку залежать грошові надходження підприємства. Також необхідно модернізувати обладнання з метою зменшення в майбутньому капітальних вкладень та витрат на його ремонт. Від цього також залежить прибуток підприємства. В роботі приділено увагу організаційно-технічним заходам, застосування яких покращить результати роботи. Дуже важливо при аналізі то виявленні резервів застосовувати програмне забезпечення ЕОМ, оскільки автоматизовані розрахунки дають можливість більш оперативно розробляти конкретні заходи з меншими трудовитратами.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: