перейти на сайт>>

Оцінка сучасного стану страхування від нещасних випадків в Україні

ID роботи: 355
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ і. Теоретичні засади та перспективи розвитку страхування від нещасних випадків в україні
1.1 Загальна характеристика та значення страхування від нещасних випадків в Україні
1.2. Аналіз ринку страхування від нещасних випадків в Україні
1.3 Перспективи розвитку страхування від нещасних випадків в Україні через призму світового досвіду
Розділ іі. Аналіз діяльності страхової компанії
Висновки
Список використаної літератури



Висновок:

Страхування від нещасних випадків і хвороб — один з традиційних видів страхування. Метою страхування від нещасних випадків є відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю і життю застрахованого в результаті нещасного випадку.

В страхування від нещасних випадків тривала історія і традиції. Його появу пов'язують з вимогою, що містилася в морському праві Вісбі 1541 року (Великобританія), про те, що власники морських судів повинні страхувати життя капітана від нещасних випадків. У сімнадцятому столітті в Голландії з'явився табель (таблиця) виплат забезпечення у зв'язку з втратою різних частин тіла для солдатів-волонтерів.

Практика страхування від нещасних випадків показує, що воно може здійснюватися в різних формах, зберігаючи одноманітний соціально-економічний вміст.

Страхування від нещасних випадків може здійснюватися в обов'язковій формі або на добровільній основі.

Обов'язкове страхування від нещасних випадків є одним з елементів системи соціального страхування і поширюється на ризики виробничих травм і професійних захворювань.

Це задоволено обмежене по переліку страхових рисок і розмірам страхових сум покриття, яке в разі страхування від нещасних випадків на виробництві діє відносно наслідків нещасних випадків, що відбуваються на робочому місці або в робочий час, включаючи час дотримання до місця здійснення службових функцій і дотримання з місця роботи додому. Страхові внески в повному об'ємі сплачує працедавець.

Ще одним виглядом обов'язкового страхування від нещасних випадків є обов'язкове державне страхування життя і здоров'я тих категорій державних службовців, чия професійна діяльність пов'язана з підвищеним ризиком нещасного випадку при виконання ними службових обов'язків. Це військовослужбовці, співробітники органів внутрішніх справ, судді, судові пристави, службовці податкової поліції, працівники установ і органів кримінально-виправної системи і тому подібне

Державне особисте страхування покриває ризики смерті, втрати працездатності застрахованого унаслідок травми, каліцтва, тілесних ушкоджень, що настали при виконанні застрахованим службових обов'язків. Страхове забезпечення встановлюється на основі розміру посадового окладу або на основі розміру мінімальної місячної плати праці.

Аналіз діяльності страхової компанії, проведений у розрахунковій частині показав, що реальний власний капітал складає основну частку капіталу підприємства, а необоротні активи займають 64,93 % майна підприємства. Доля запасів дуже маленька у структурі активів, тому можна з впевненістю дати висновок, що підприємство має абсолютну фінансову стійкість.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: