перейти на сайт>>

Планування і організація діяльності інструментального господарства на підприємстві

ID роботи: 1089
Тип роботи:
Об'єм: 28 стор.
Вартiсть: 90 грн.


Змiст:

Вступ
1. Теоретичні основи планування діяльності інструментального господарства
2. Організаційно–економічна характеристика підприємства
3. Планування діяльності інструментального підприємства
3.1 Визначення планової потреби підприємства в інструменті в натуральному виразі
3.2.1 Планування витратного фонду інструмента
3.2.2 Планування оборотного фонду інструмента
4. Планування виробничої програми інструментального господарства
5. Висновки та пропозиції
Список використаної літератури



Висновок:

Таким чином, інструментальне господарство підприємства – це сукупність спеціальних підрозділів (цехів, відділів, бюро і т.д.), зайнятих проектуванням, придбанням, виготовленням, ремонтом і відновленням інструмента і технологічної оснастки, а також їх обліком, зберіганням та видачею в цехи і на робочі місця.

Передумовами раціональної організації інструментального господарства є класифікація й індексація інструмента і технологічного оснащення, що дозволяють усе різноманіття оснащення звести до єдиної системи угруповання за одним головним чи декількома основними ознаками. У результаті цього переборюються труднощі, пов'язані з організацією обліку, збереження і видачі оснащення, а також з організацією виробництва і придбання його у потрібних кількостях. Правильна організація діяльності інструментального господарства, що включає планування, облік, зберігання, ремонт і відновлення інструмента, неможлива без чіткої класифікації й індексації інструмента.

- Для визначення потреби в оснащенні для ТОВ «Луганський машинобудівний завод імені О.Я. Пархоменка» зроблено розрахунки планової потреби в інструменті.

Розрахувавши витрату універсального різального інструменту за допомогою норм оснащення для цеху отримала 83 штуки, а витрата універсального вимірювального інструменту за нормами витрат інструменту у нашому цеху буде складати 371 штуку.

Внаслідок удосконалення організації виробництва отримали економію витрати інструменту за 2010 рік у розмірі 6460,13 грн., а економічний ефект склав 17666307 грн.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: