перейти на сайт>>

Побутова техника. Комп’ютери

ID роботи: 5236
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1 Споживчі властивості групи товару – „Комп’ютери”

1.1 Сутність та значення групи товарів – „Комп’ютери”

1.2 Технологія виробництва комп’ютерів

1.3 Властивості комп’ютерів

Розділ 2 Товарна характеристика групи товарів –  „Комп’ютери”

2.1 Класифікація групи товарів

2.2  Аналіз асортименту товарів обраної групи

2.3 Якісна характеристика комп’ютерів

Розділ 3 Умови збереження споживчих та якісних властивостей товару

3.1 Характеристика  упаковки товару

3.2 Умови зберігання товару та транспортування

Висновки

Список використаної літератури



Висновок:

В сучасних інформаційних системах для реалізації інформаційних процесів широко використовуються комп’ютери. Комп’ютери дають змогу автоматизувати операції зі збирання, передавання, опрацювання, зберігання і захисту повідомлень. Комп’ютер, в розумінні звичайного користувача, складається з системного блоку, монітора, клавіатури, мишки та іншого обладнання.

Найголовнішою, найскладнішою та найдорожчою частиною комп’ютера є системний блок. Власне, системний блок (в класичному розумінні) і є комп’ютером. Інше обладнання призначене тільки для введення та виведення інформації в різних формах та забезпечення керування системою. Тобто, якщо до системного блока приєднати сучасніший монітор, клавіатуру чи мишку, стане зручніше переглядати фільми, працювати з текстом чи гратися, однак, параметри комп’ютера від цього не покращаться. Всі процеси, що відображаються на моніторі, відбуваються всередині системного блоку і саме його складовими частинами визначаються можливості комп’ютера. ТОВ «САН» - це підприємство, що динамічно розвивається, займається продажем комп'ютерів, комплектуючих, оргтехніки, витратних матеріалів. ТОВ «САН» в процесі своєї діяльності пропонує споживачам широкий спектр послуг і сервісу. В магазині ТОВ «Сан»  основний упор робиться на домашні настільні комп'ютери, розраховані на середнього покупця.

Всі представлені моделі комп'ютерів, виготовлені на базі процесорів Intel. Ці комп'ютери відрізняються стабільністю і надійністю роботи, вони мають великий попит як для «домашнього» споживання, так і для корпоративного. Таким чином, ТОВ «Сан» пропонує великий вибір комп’ютерів, ноутбуків та комплектуючих, я (жорсткі диски, модулі пам'яті, відеокарти і багато що інше), які дозволяють зібрати комп'ютер будь-якої, необхідною покупцеві, комплектації.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: