перейти на сайт>>

Практичне заняття 1. Тема: Загальні основи педагогіки вищої школи.

ID роботи: 9230
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Завдання 1. Складіть блок-схему, що відбиває основні категорії педагогіки вищої школи зі змістовним визначенням кожної категорії.          

Завдання 2. Розробіть структурно-логічну схему, що відображає взаємозв’язок об’єкта, предмета й завдань педагогіки вищої школи, визначивши їх змістовно.                                                                                              

Завдання 3. Проаналізувавши цілі вищої професійної освіти, висунуті В. Беспалько, А. Вербицким, Г. Щедровицким і опираючись на основні документи України, визначьте основні цілі сучасної вищої професійної освіти й зобразите їхню таксономію схематично із вказівкою методологічних підходів і рівнів.                                                                                                                      

Завдання 4. Проаналізуйте графічну модель особистості фахівця, охарактеризуйте змістовно особистість фахівця як суб’єкта  професійної діяльності згідно зі спеціалізацією Вашого профілю.




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: