перейти на сайт>>

Практичне заняття 2. Методи патопсихологічного обстеження.

ID роботи: 8345
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. Поясніть значення принципів патопсихологічного дослідження. Чим характеризується роль якісного аналізу в порівнянні з кількісним? Яку роль відіграє апеляція до особистості хворого, як принцип побудови патопсихологічного дослідження? Як принцип виявлення не тільки порушених, але й функцій що залишилися збереженими впливає на психокоректувальну роботу?

2. Охарактеризуйте метод експерименту за Б. В. Зейгарник

3. Охарактеризуйте специфіку патопсихологічного експерименту (по С. Я. Рубінштейн)

4. Охарактеризуйте роль бесіди в патопсихологічному вивченні порушень психіки. Складіть план-конспект бесіди як методу патопсихологічного дослідження.

5. Яка роль відведена тестам і проективним методикам в патопсихологічному дослідженні? Які з них і в якому випадку використовували б Ви?

6. У чому полягає специфіка структури побудови патопсихологічного дослідження? (Створіть схему-конспект патопсихологічного обстеження із зазначенням методик (поясніть вибір методик).

 Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: