перейти на сайт>>

Практичні завдання з туризму

ID роботи: 5892
Тип роботи:
Об'єм: 16 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

1.Визначити філософію готелю «ЛУГАНСЬК», туристичної фірми «Квітень»

2. Формування стратегії готелю «ЛУГАНСЬК».

3. Виходячи з характеристики туристичної фірми «САМ» побудуйте та обґрунтуйте систему цілей. Основними напрямки діяльності туристичної фірми «САМ»:

Виїзний туризм (групові та Індивідуальні тури на курорти Середземного моря, в столиці Європи, на гірськолижні курорти, і по екзотичним напрямками).

Освіта за кордоном загальні курси мов, екзаменаційні курси, спеціальні курси, канікулярні курси для дітей, середня освіта, виша освіта).

Компанія швидко розвивається і завдяки професіоналізму співробітників, активної маркетингової стратегії, розширенню асортименту оренди постійно збільшують свою частку на ринку України. Особливу увагу компанія уділяє програмам удосконалення обслуговування своїх клієнтів. В своїй діяльності вона орієнтується на інтереси споживачів, співробітників компанії, партнерів, засновників і суспільства.

4. Складіть оперативний план туристичної фірми «Ініціал» для підрозділу - маркетинг у період зимових шкільних канікул (грудень)

5. Складіть орієнтовний тактичний план робіт для санаторію «Полтава», який розташований на узбережжі чорного моря перед початком сезону, відпочинку

6. Побудуйте та обгрунтуйте систему цілей турфірми «ЛАРОС».

7. Сформуйте та зобразіть організаційну структуру управління для готелю «Либідь» за наведеними даними. При розробці організаційної структури фахівці відштовхуються віл цільових функцій і функціональних елементів організації

8.Наведіть структуру управління туристичної фірми «Еліта-Бізнес-Тур». Обґрунтуйте доцільність.

9. Сформуйте та зобразіть організаційну структуру управління для туристського підприємства «Туроператор». Незважаючи на те, що в підприємстві задіяні всього 10 чоловік, в ньому існує і ієрархічність, і поділ на відділи. Організаційна структура управління складається: генеральний директор, відділ продажів, відділ маркетингу, відділ фінансів, секретар, прибиральниця. Обґрунтуйте доцільність.




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: