перейти на сайт>>

Практичні з управління соціальними закладами в Україні

ID роботи: 9352
Тип роботи:
Об'єм: 9 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Психологічні засади управління соціальним закладом

 1. Ваш безпосередній керівник, в обхід Вас, дає термінове завдання Вашому підлеглому, який уже зайнятий виконанням іншого відповідального завдання. Ви та Ваш керівник обидва вважаєте завдання невідкладними та важливими. Ваші дії?

  1. Ви – підлеглий. Склалась ситуація коли Вам одночасно дали завдання Ваш безпосередній керівник та вище керівництво. Часу для виконання двох завдань у Вас немає. Яке завдання Ви виконаєте? Чому?
  2. Ви – начальник. О 16.15 Вам надходить розпорядження «з згори» до завтра підготувати інформацію, зміст якої досить об’ємний та охоплює проблемні питання над якими працюють всі спеціалісти вашого управління. Яким чином Ви будете діяти? Кого будете залучати до роботи?
  3. Керівник має великий досвід роботи. На нараді він привселюдно вилаяв одного зі своїх підлеглих – за неналежне виконання завдання. Як Ви вважаєте, чи правильним є поведінка керівника стосовно підлеглого? На Ваш погляд, чому керівник звернувся саме до такого методу?
  4. Між двома Вашими підлеглими виник конфлікт, який значно заважає його учасникам виконувати свої обов’язки та роботу. Кожен з підлеглих звернувся до Вас за допомогою і підтримкою. Чи будете Ви когось підтримувати в цій ситуації? Якщо так, то кого і Чому? Якщо ні – то чому? Який найефективніший вихід із ситуації Ви бачите?

Практичне заняття № 3

Управління та менеджмент у соціальній роботі

 

1. Дайте визначення менеджерським методам у соціальній роботі: метод «групової роботи»; метод порівняльних факторів; метод структуризації; метод експертних оцінок; метод зворотного зв’язку; метод розв’язання проблеми; метод переговорів; метод оцінки ефективності «витрати - результати»; метод документування роботи з клієнтом у соціальній службі.

2. Заповніть самостійно наступну таблицю:

  

Характеристики

Ознаки ієрархічної моделі

Ознаки колективної моделі

Ознаки розвивальної моделі

Сильні

 

 

 

Слабкі

 

 

 

Ризики

 

 

 

 3. Які функції менеджменту визначають Вашу (умовну) соціальну службу? 




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: