перейти на сайт>>

ПРОДУКТИВНІСТЬ ПРАЦІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ НА ПІДПРИЄМСТВІ

ID роботи: 5325
Тип роботи:
Об'єм: 77 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ

1. Продуктивність праці як економічна категорія

1.1. Поняття та економічна сутність продуктивності праці

1.2. Показники продуктивності праці

1.3. Методи виміру рівня продуктивності праці

3. Продуктивність праці на ЗАТ “Лутрі”

2.1. Аналіз діяльності ЗАТ “Лутрі”

2.2. Характеристика структури персоналу ЗАТ „Лутрі”

2.3. Аналіз рівня та динаміки продуктивності праці на підприємстві.

3. Вибір та обґрунтування заходів з підвищенням ефективності виробництва

3.1. Фактори та резерви росту продуктивності праці ЗАТ “Лутрі”

3.2. Впровадження програми управління продуктивності праці на ЗАТ “Лутрі”

Висновки

Література

Додатки

 



Висновок:

В Україні становлення ринкової економіки, створення конкурентоспроможної продукції, збільшення обсягу продажу можливо лише за умови ефективного використання ресурсів на кожному робочому місці, підприємстві, тобто глибокої реформи системи управління, виробництва і реалізації продукції, узгодженої з такими перетворювальними процесами, як приватизація, реструктуризація та адаптація до міжнародних стандартів. Зростання продуктивності також сприятиме підвищенню зайнятості.

Кожне підприємство характеризується певним рівнем продуктивності праці, який може зростати або знижуватися під дією різноманітних чинників. Підвищення продуктивності праці є безперечною умовою прогресу і розвитку виробництва.

Продуктивність праці є одним з найважливіших показників розвитку економіки не залежно від політичного устрою. Зростання продуктивності праці забезпечує підприємствам і всьому суспільному виробництву подальший розвиток і сприятливі перспективи, а в поєднанні з грамотною маркетинговою і збутовою політикою, конкурентоздатність, що є необхідною умовою ринкової економіки і, в кінцевому рахунку зростання продуктивності праці призводить до підвищення рівня проживання населення.

         Збільшення продуктивності праці дає можливість підприємству збільшити виробіток продукції, що при умові її реалізації забезпечить підприємству більш високий дохід.

 В цій курсовій роботі я розглянула способи вимірювання показників продуктивності праці і зробила відповідні виміри для ЗАТ „Лутрі”, а також розглянула шляхи підвищення продуктивності праці на даному підприємстві.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: